Artikel

Vilket Technogym löpband är rätt för dig?

Kontakta oss

Löpband har blivit ett självklart inslag i alla gym och är också den mest använda träningsutrustningen. Dock är det många som tycker att det kan vara förvirrande att hitta rätt i löpbands-djungeln. Särskilt när det handlar om att själv investera i en maskin till hemmet eller sin egen verksamhet.

Du vill hitta det löpbandet som fungerar bäst för dig och dina kunder. Men vad ska löpbandet användas till, vem ska det användas av och hur ofta ska maskinen användas?
I den här guiden kommer vi att försöka visa dig fördelarna och skillnaderna mellan de fyra mest sålda Technogym löpbanden, både för hemmabruk och gym. Dessutom beskriver vi i vilken miljö de olika löpbanden passar bäst. Samtidigt ger vi dig några användbara tips om hur du och dina kunder kan välja rätt löpband för en säkrare och effektivare träning.

Relaterade produkter
Run EXCITE+ 1000 Led

TechnogymRun EXCITE+ 1000 Led

Läs mer

Technogym Run EXCITE+ 1000 Led – ett av världens mest sålda löpband

Technogym Run EXCITE+ 1000 Led är ett av de mest populära löpbanden på gym runt om i världen.

Kanske har det blivit så populärt just för att det är utvecklat för hårt och intensivt bruk, förutom att ha en design som passar i de flesta träningsmiljöer. Komplett med en kraftfull 8,0 hk (växelströmsmotor), en stor löpyta på 1520 x 520 mm, en generös lutning på 0 – 18% och hastigheter mellan 0,8 – 27 km/h är detta löpband perfekt för alla användare oavsett nivå. löpbandet kan också skryta med 30% lägre ljudnivåer än liknande löpband på marknaden.

Relaterade produkter
Excite Live Run

TechnogymExcite - Excite Live Run

Läs mer

Excite Live Run – Löpning är en fest!

Excite-serien förnyades 2020 till en ännu mer inspirerande träningsupplevelse i ett kompakt format. Vårt nya löpband förkroppsligar allt du älskar med löpning. Inga gränser, bara stora öppna ytor. Nya spår att utforska och vänner att dela resan med. Att springa har aldrig varit roligare. Excite Live levereras med den helt nya plattformen Technogym Live, med marknadens mest avancerade och användarvänliga gränssnitt.

Technogym Skillrun – vårt mest avancerade löpband

SKILLRUN, som lanserades med stor framgång 2018, är fortfarande Technogyms mest avancerade löpband hittills. Ett löpband utan motstycke på marknaden. Utformat för att möta behoven hos elitidrottare, triatleter, löpentusiaster och alla andra som älskar högintensiv träning. Skillrun finns i tre olika varianter beroende på var och hur bandet ska användas. Skillrun TX 500 är perfekt för boot camp pass och individuell högintensiv träning. Skärmens funktionalitet gör Skillrun Unity 5000 lämplig för både löpning och högintensiva pass. Om du verkligen vill bli en bättre löpare är Skillrun Unity 7000 ditt bästa alternativ. Det ger dig exakt och detaljerad feedback på löpteknik och överträffar alla förväntningar du har på ett löpband.

SKILLRUN är ett av de mest avancerade löpbanden på marknaden. Med funktioner som fallskärmsträning, slädträning och avancerad biofeedback, ger dig  SKILLRUN 5000 och 7000 de mest kompletta funktionerna för den ultimata prestationsträningen. Naturligtvis erbjuder båda versionerna även underhållningsmöjligheter utöver det vanliga.

Relaterade produkter
MyRun löpband

TechnogymMYRUN - MyRun löpband

Läs mer

Technogym MyRun – perfekt för alla nivåer av löpträning

MyRun är Technogyms bästsäljande löpband för hemmet. Löpbandet är extremt populärt på grund av sin exklusiva och eleganta design, samtidigt som det är mycket platsbesparande och därmed passar i de flesta hem. I kombination med en egen Technogym MyRun Live-app, erbjuder det ett unikt utbud av funktioner och innehåll som gör löpupplevelsen effektivare, roligare och mer professionell. Live-appen i kombination med löpbandet, hjälper dig att förbättra din löpteknik och motiverar dig till att få ut det mesta av din träning.
MyRun har en mycket smart design som gör det enkelt att både montera och demontera bandet.

Alla våra Technogym löpband

Technogym har ett stort urval av olika löpband av högsta kvalitet och ett löpband för varje ändamål. Technogym erbjuder löpband för dig som är bryr dig om kvalitet, design och funktionalitet. Technogym har några av världens mest använda och populära träningsredskap. Utöver de fyra banden vi har nämnt här, har Technogym flera andra löpband både med och utan motor, för gym, företagsgym, rehabkliniker och hemmaträning. Se alla Technogym löpband.