Referens - Träningscenter

SKILLRUN Classes succé på Malkars Träningscenter

Kontakta oss

Att skapa en träningsupplevelse

Malkars Träningscenter i Kalmar bestämde sig för att satsa på ett helt nytt format och investera i 16st Skillrun, högteknologiska löpband från Technogym.

Idag är succén ett faktum och tack vare den stora efterfrågan har de kunnat utöka från att erbjuda 14 klasser per vecka till 23. Samtidigt har detta inneburit att de har utökat maskinparken till hela 20st SKILLRUN.

 

Formatet heter SKILLRUN Classes och Malkars har valt en egen paketering med namnet ”Run Challenge”.

Relaterade produkter
SKILLRUN

TechnogymSKILL LINE - SKILLRUN

Läs mer

Run Challenge erbjuds i tre olika nyvåer – Nybörjare, Medel och Advanced.
Allt eftersom man har lärt känna målgrupperna som attraheras av gruppträning på löpband, har även ”Walk Challenge” sett dagens ljus. Här har tröskeln sänkts ordentligt, vilket bidrar till att allt fler upptäcker fördelarna med vad Skillrun har att erbjuda och är ett en bra fysisk och mental förberedelse inför nästa steg.

”Det är klart att triathlonarvet i Kalmar bidrar till att den här typen av format blir populärt men det räcker inte. Vi har fokuserat väldigt mycket på paketeringen av produkten, rekrytering, utbildning av personalen, marknadsföring och den övergripande upplevelsen vi vill förmedla”

Janne Strindhag – träningskoordinator på Malkars Träningscenter

Kontakta oss

Felix Loftenius, huvudtränare för formatet, säger att det är mycket tack vare kombinationen av löpbandets fantastiska egenskaper och tillhörande digitala system som de har kunnat skapa en sådan framgångsrik produkt.

felix – malkars skillrun

“Vi är unika i att erbjuda den här träningsupplevelsen. Tack vare att jag på förhand kan programmera banprofilen genom att bl.a. bestämma lutningen i de olika intervallerna och Skillruns responsiva underlag, blir upplevelsen autentisk. Samtidigt behåller deltagarna kontrollen över frekvensen på individuell nivå. Jag lägger även ner mycket tid på musiken till de olika klasserna, vilket ger en extra dimension och det lilla extra för att erbjuda bästa tänkbara träningsupplevelsen”

Felix Loftenius
Instruktör på Malkars