Event

Technogym på Fitnessfestivalen – Norra Europas största event inom träning, fitness och aktiv hälsa

Vår mission är ”Activating People”
Varje dag jobbar vi hårt för att ge våra kunder de bästa tänkbara förutsättningarna för att skapa en bättre värld, genom att se till att flera människor är fysiskt aktiva och förblir aktiva livet ut.

 

HIIT håller sig kvar som en starkt  megatrend världen över. Boutique studios etableras i Sverige som aldrig förr och inomhuscykling, löpning och rodd växer sig allt starkare tack vare den snabba teknikutvecklingen.
Vad innebär digitalisering på riktigt, och hur kan det effektivisera min verksamhet?

Detta och mycket mer är några av de frågorna vi kommer kunna besvara under Fitnessfestivalen 2018.

 

 

Fitnessfestivalen

Qicraft Technogym har en lång tradition av att ställa ut och bjuda på träningsupplevelser utöver det vanliga under Fitnessfestivalen och årets upplaga är inget undantag.

Mellan fredag 30 nov – söndag 2 dec hittar ni oss på monterplatserna A03:22 och A02:25. Vi kommer att bjuda på det senaste inom produkter, digitala format och system, allt snyggt paketerat i träningsupplevelser väl värda fler än ett besök.

 

Baby Boomers

Förresten… visste du att den snabbast växande målgruppen bland gym-medlemmar är den sk. ”baby boomers”? Det är personer som är födda i mitten av 40-talet fram till mitten av 60-talet. Många inom den här gruppen har god disponibel inkomst och framförallt tid att lägga på sin egen hälsa, vilket har visat sig att de gör i allt större utsträckning.

Med andra ord, seniorträning är inne just nu och kommer att bli ännu hetare.

 

 

Vi hoppas vi ses på Fitnessfestivalen

Bilderna och filmen från förra året ger en bra hint om vad ni kan förvänta er se och uppleva. Du är hjärtligt välkommen att testa, klämma, ställa frågor och ta en kopp gott kaffe.

Vi rekommenderar starkt att redan nu boka ett möte med oss så du får ut maximalt av ditt besök. Hör av dig och låt oss diskutera nutid, affärsmöjligheter, digitalisering och trender. – Väl mött!

 

Starka hälsningar

Alexander Hed – Sales manager

Matilda Emilsson – Marketing koordinator

Sebastian Östman – Digital solution specialist