Kampanj

Let´s Move Week 2020

Let’s Move Week sprider budskapet om att fysisk aktivitet skapar en hälsosammare värld.

Activating people

Gör dig redo för en vecka fylld av träningsaktiviteter och anpassade träningspass, på gymmet, live och on-demand.
Engagera familj och vänner och låt oss tillsammans uppmärksamma hur viktigt det är med en god fysisk och mental hälsa.

Technogyms internationella Let’s Move For A Better World-kampanj uppmuntrar gym runt om i världen att bekämpa övervikt hos barn och ungdomar. Samtidigt motiverar och inspirerar de sina medlemmar till en en hälsosammare livsstil.

I år gör vi saker och ting annorlunda och vänder oss direkt till dig som älskar träning och förstår varför det är viktigt att leva ett hälsosamt och aktivt liv.

9-15 november

Bär gult, posta bilder och videos i dina egna sociala kanaler och hjälp oss att promota en hälsosammare värld. Hashtagga:

#letsmoveforabetterworld #qicraft #activatingpeople

Bakgrund

Fetma fortsätter att öka

Människor är gjorda för att röra sig, men bl.a. på grund av teknikutvecklingen, hotas den aktiva livsstilen. Vi lever en allt mer stillasittande livsstil som tyvärr ökar varje år och hotar vår hälsa allvarligt på global nivå.

En livsstil som tar ut sin rätt

Fetma är farligt på grund av de många medicinska problem den kan orsaka, inklusive högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar och typ 2-diabetes, för att bara nämna några. Den stadiga ökningen av fetma i utvecklade länder orsakar nu fler dödsfall årligen än undernäring och blir alltmer en social och ekonomisk epidemi.

Hjälp oss att skapa en hälsosammare värld.