News

Technogym officiell leverantör av träningsutrustning till OS i Paris 2024

Det är med stolthet vi kan presentera Technogym som officiell leverantör av träningsutrustning till de olympiska spelen 2024 i Paris, Frankrike.

Technogym kommer att utrusta 29 träningsanläggningar för att ge atleterna de bästa förutsättningarna att träna innan och under de olympiska spelen. Den största anläggningen kommer att vara den i den olympiska och paralympiska byn i Paris Saint Denis. Samtliga anläggningar kommer vara utrustade med ett brett utbud av produkter för att täcka alla idrottsgrenars behov. Totalt kommer cirka 1200 produkter att finnas tillgängliga för de 14900 idrottarna, som kommer från över 200 olika länder.

Paris 2023 Nerio

“Vi är mycket stolta över att vara officiell och exklusiv supporter av de olympiska och paralympiska spelen. På Technogym arbetar vi varje dag för att skapa de mest innovativa produkterna och digitala teknologierna för att kunna stödja idrottare över hela världen att förbättra sina prestationer och nå sina mål. Partnerskapet med de olympiska spelen betyder mycket för oss, inte bara på grund av den ovärderliga feedback vi får från idrottarna, utan framför allt för att spelen representerar en unik plattform för att dela vårt engagemang för att sprida kulturen av välbefinnande, sport och hälsa med hela världen.”

Nerio Alessandri
Fonder and CEO of Technogym

I decennier har Technogym hjälpt idrottare att förbättra sina prestationer genom avancerad teknik och kunskap om fysisk träning. Idag är Technogym stolt partner till några av världens främsta idrottare och idrottslag. Läs mer om de samarbeten som Technogym har internationellt här.

En lång tradition av partnerskap med de olympiska spelen

I och med OS i Paris har Technogym valts som officiell leverantör av de olympiska och paralympiska spelen nio gånger: Sydney 2000, Aten 2004, Turin 2006, Peking 2008, London 2012, Rio 2016, PyeongChang 2018, Tokyo 2020 och Paris 2024.

Vi erbjuder självklart lösningar till svenska sportanläggningar och klubbar. Kontakta oss gärna för att höra vad vi kan hjälpa just dig och din anläggning/klubb med.