Nyhet

Ironman tillkännager Technogym som global officiell partner för träningsutrustning

Kontakta oss
Marianne Bryhn

Marianne Bryhn

CMO Qicraft Group

+47 918 58 000

Partnerskapet kommer också att inkludera Technogyms engagemang i IRONMAN World Championship, IRONMAN 70.3 World Championship, och IRONMAN Virtual Racing Series-evenemang London / TAMPA

Partnerskapet kommer att debutera med den nyligen tillkännagivna IRONMAN® Virtual Racing ™ (VR ™) -serien som kommer att erbjudas genom IRONMAN Virtual Club, en innovativ webbaserad plattform som gör det möjligt för idrottare att träna och tävla från var som helst i världen medan de tjänar aktivitetbaserade poäng.

Partnerskapet kommer också att omfatta Technogyms engagemang i 2020 IRONMAN World Championship i Kailua-Kona, Hawai’i, samt 2020 IRONMAN 70.3 World Championship i Taupō, Nya Zeeland, planerade i oktober respektive november.

Relaterade produkter
SKILLROW

TechnogymSKILL LINE - SKILLROW

Läs mer

Den aktiva och passionerade IRONMAN-communityn får träna med topputrustning

Technogym har utvecklat ett brett utbud av moderna och smarta träningslösningar för våra idrottare. Vi är stolta över att välkomna Technogym som en del av IRONMAN Virtual Racing Series, en tävlingsserie för alla våra atleter under dessa speciella och utmanande tider”, säger Andrew Messick, VD och koncernchef för IRONMAN Group.

”Under åren har vi arbetat tillsammans med världens bästa idrottare och sportevenemang. Idag är vi glada över att kunna meddela vårt partnerskap med IRONMAN, en av de mest aktiva och passionerade communityn i idrottsvärlden, ”säger Nerio Alessandri, grundare av Technogym.
”Technogym kommer att erbjuda IRONMAN-idrottare en komplett träningslösning bestående av den bästa och mest exakta utrustningen. Atleterna kommer att kunna genomföra sina individuella träningsprogram när som helst och var som helst, hemma, på gymmet eller hotellet under tävlingsperioden”, tillade Alessandri.

Technogym grundades 1983 i Cesena, Italien och är världsledande inom konditions-, styrke- och funktionell utrustning. Technogym kombinerar teknik i världsklass med innovativa designers, till exempel den världsberömda arkitekten och industridesignern Antonio Citterio. Företaget har varit den officiella leverantören till de senaste sju olympiska spelen. Mer än 50 miljoner människor världen över tränar med Technogym-utrustning dagligen.
Genom det nya partnerskapet kommer IRONMAN-idrottare få unik tillgång till Technogyms sortiment av löpband, motionscyklar, gruppträningscyklar, roddmaskiner och mycket mer.

Relaterade produkter
SKILLRUN

TechnogymSKILL LINE - SKILLRUN

Läs mer