Nyhet

Let’s Move For a Better World 2023

Technogyms internationella kampanj ”Let’s Move For a Better World” uppmuntrar träningsanläggningar över hela världen att bekämpa den passiva livsstilen samtidigt som de motiverar och inspirerar sina medlemmar att röra på sig

 

Varför delta i kampanjen ”Let’s Move For a Better World?

Kampanjen gör det möjligt för träningsanläggningar att engagera befintliga medlemmar och ökar träningsglädjen och känslan av gemenskap. Kampanjen ger också möjlighet att nå potentiella nya medlemmar. Baserat på tidigare kampanjer vet vi att:

  • under kampanjen ökar det genomsnittliga antalet besök från medlemmar med 26%
  • antalet medlemmar ökar med 15%
  • 91% av deltagarna vill delta i kampanjen igen

Kampanjens främsta syfte är att uppmuntra människor att röra på sig och minska de livsstilsrelaterade sjukdomar som en inaktiv livsstil leder till. Genom att delta i kampanjen är du därför med och främjar välbefinnandet. Läs mer om kampanjen i Technogyms pressmeddelande.

Let’s Move For a Better World
14 – 31 mars 2023

Registrera dig senast 1 mars

HUR KAN MAN SOM TRÄNINGSANLÄGGNING DELTA?

Träningsanläggningar som använder Technogyms digitala tjänster, som Mywellness Cloud eller  relaterade gruppträningskoncept som Biocircuit, SkillBike-, SkillRun-, SkillRow-  eller TeamBeat-klasser,  kan gå med i kampanjen.

Technogyms Challenge-licens krävs för att delta i kampanjen. Om din träningsanläggning inte redan har det kan du få tillgång till det gratis under kampanjen. Kontakta din Technogym-representant!

Dina kunder går med i utmaningen via Mywellness Cloud och samlar MOVE-poäng till anläggningen.

ANMÄL DIG HÄR!
Anmälan kan göras t.o.m. 1 mars 2023.

KAMPANJPERIOD
14-31 mars 2023

KOSTAR DET ATT DELTA?
För träningsanläggningens medlemmar är det gratis att delta.
Deltagaravgiften för träningscentret är 2500 sek + moms. I avgiften ingår ett standardmarknadsföringspaket som innehåller 50 stycken gula Let’s Move-t-shirts. Dessutom får du tillgång till ett digitalt marknadsföringspaket som du kan använda på dina sociala kanaler och online. Materialet får du via e-post efter registrering.

VAD KAN MAN VINNA?
Träningsanläggningens totalt insamlade MOVEs (all träning som medlemmarna genomfört under kampanjperioden och som registrerats via Mywellness cloud) summeras på en leaderboard.

De träningsanläggningar som samlar ihop:

  • mer än 3 000 000 MOVEs under kampanjen belönas med produktpaketet 3 MIO MOVES
  • mer än 7 000 000 MOVEs under kampanjen belönas med produktpaketet 7 MIO MOVES

Priset får sedan anläggningen donera till välgörenhet. Den potentiella mottagaren av priset väljs i början av kampanjen.

HUR KAN EN MEDLEM PÅ TRÄNINGSANLÄGGNINGEN DELTA I ”LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD”?
Alla medlemmar på träningsanläggningar som är anmälda till ”Let´s move for a better world” kan delta i kampanjen.
Genom att samla MOVES (med Mywellness-appen eller Wellness-nyckeln) bidrar medlemmen till träningsanläggningens totala antal MOVEs.

Allt detta räknas:

  • Övningar som utförs i gymmet med enheter integrerade i Technogyms mywellness (t.ex. Biocircuit, Unity eller Unity Mini visningsenheter eller övningar som registreras med en Wellness-nyckel via Unity-terminalen)
  • Övningar utförda genom Technogyms gruppträningskoncept (t.ex. Biocircuit, SkillBike-, SkillRun-, SkillRow-  och TeamBeat-klasser)
  • Appar som använder GPS från tredje part när de är anslutna till en medlems Mywellness-molnkonto (t.ex. Google). Strava, MapMyFitness, RunKeeper, Polar, Garmin, FitBit)

Det maximala antalet MOVE-poäng per användare är 2 000 per dag.

ANMÄL DIG HÄR!