Nyhet

MYRUN bäst i test igen

 

MYRUN, marknadens kanske snyggaste, mest kompakta och användarvänliga löpband för träning i hemmet, har återigen blivit bäst i test. Den här gången i två oberoende tester.

expertreviews.co.uk är en brittisk sajt som erbjuder recensioner på tekniska produkter.
expertreviews.co.uk har nyligen utsett MYRUN till det bästa löpbandet för hemmabruk, som upprätthåller samma standard som professionella gymmaskiner. Se hela recensionen nedan.

 

expertreviews.co.uk har korat MYRUN till det bästa gymstandard-löpbandet för hemmabruk. Testpanelen ger Technogym beröm för att ha utformat ett löpband som är så snygg som MYRUN faktiskt är. De menar att den är så snygg, att du kan låta gäster beundra ditt nya löpband, snarare än att gömma det i garagehörnet. Detta är löpbandet som förtjänar hedersplatsen i hemmet!

 

Dessutom är detta inte ett löpband bara för synens skull. Det har en imponerande högteknologisk standard. Bla.a infår funktionen Technogym ”Running rate”, som syftar till att förbättra din löpffektivitet. Både genom att träna dig att använda rätt stegfrekvens, men också genom att välja musik som har rätt takt för stegfrekvensen, når du dina mål snabbare. Genom MYRUN-appen, som är mycket enkel att ansluta till löpbandet, har du tillgång till omfattande träningsprogram och underhållning.
Om det inte räckte, kan du ansluta det till Zwift, en träningsapp som låter dig springa i en virtuell värld, vilket minskar risken för tristess för den inte lika entusiastiska löparen. MYRUN skryter också med att det är otroligt smart och miljövänlig eftersom den automatiskt slås på när du ställer dig på det. Se hela testet.

 

Coach är en annan mediekanal för hälso- och träningsindustrin. Coach har utsett MYRUN till det bästa löpbandet på hemträningsmarknaden.

Coach Magazine (coachmag.co.uk) har utsett MyRun till den bästa löpbandet på marknaden. Testpanelen säger att detta löpband inte bara vill att du ska springa, det vill att du ska bli en ännu bättre löpare. Löpbandet har en mängd anpassade träningsprogram och sin egen ”Running Rate” -funktion, som uppmuntrar dig att hålla en specifik fart medan du ökar kadensen för att öka effektiviteten.

 

Med MYRUN-appen väljer löpbandet också musik i en takt som matchar din stegfrekvens, startar automatiskt när du kliver på löpytan och låter dig köra din favoritrutt utomhus, fast inomhus. MYRUN kan anslutas direkt till Zwift, så att du kan se din avatar springa i din takt i en virtuell värld utan att behöva använda en ansluten foot pod. Som ett trevligt bonus, är det ett av de smartaste löpbanden på marknaden också. Se hela testet.

Visste du att:

MYRUN är det mest kompakta löpbandet med marknadens största löpyta. Bandet har dubbelt så kraftfull motor som de flesta andra band i samma storlek, med hela 4 hk. Löpbandet är väldigt tyst och ger dig feedback i realtid.

Running Rate

Ett program utvecklat på Technogyms forskningscenter som använder en egen algoritm, i kombination med datainsamling för att förbättra användarnas löpteknik. Det ger omedelbar feedback på stegfrekvens, steglängd och förskjutning. Du som användare kommer att kunna bli en snabbare och effektivare löpare med visuell feedback på din surfplatta som hjälper till att hitta det säkraste och mest effektiva steget i förhållande till hastighet, samtidigt som man minimerar förflyttningen av din tyngdpunkt. Den anpassningsbara löpytan identifierar varje användares individuella löp- eller promenadstil. Den anpassas därefter och ändras till en mjukare yta för att absorbera stötar och minska skaderisken för nybörjare, eller en fastare yta för mer vana löpare så de kan nyttja maximal push-off och rebound.

 

Löpbandet MYRUN är avsett att tävla med högklassiga kommersiella modeller och har en topphastighet på 20 km/h, vilket motsvarar 3:00 min/km och en maximal lutning på 12%, vilket är ganska brant.