Nyhet

Technogym MYRUN – kompatibel med Zwift

TextJohanna Karlsson

Relaterade produkter

Technogym

Läs mer

Technogym MYRUN är kompatibel med den virtuella plattformen från Zwift.

Inomhusträning med MYRUN, det optimala löpbandet för hemmabruk, blir ännu mer motiverande och underhållande med online-plattformen Zwift.

Användaren kommer att kunna träna genom olika inställningar, med ett stort urval av virtuella miljöer och anpassa löpturen baserat på olika svårighetsgrader. Dessutom kan användare utmana andra löpare online, samtidigt som de får tillgång till en digital bank fylld med kartor, löprundor och motiverande utmaningar.

Steg för Steg

  1. För att ansluta MYRUN med Zwift behöver du först uppdatera MYRUN-appen till den senaste versionen (1.30). Därefter kan du ladda ner Zwift-appen. Zwift är endast tillgängligt på Ipads (ej Android) och på Ipad 3 och Ipad 3 mini och senare versioner.
  2. Använd Zwift-appen för att koppla den till ditt MYRUN. Klicka på din profil och välj «Run»  och klicka på den orangea knappen för att koppla den till MYRUN. Se till så att Bluetooth är aktivt på din Ipad och att löpbandet är på. Välj ditt MYRUN som kommer upp automatisk och tryck OK. Om du vill koppla ett pulsband  välj «Heart Rate», annars gå vidare. 
  3. Zwift-appen kommer be dig att välja den löprunda och träning du föredrar och välja om du vill utmana någon som springer just nu. Klicka på «Run» när du gjort dina val. Tryck på den gröna knappen på ditt MYRUN för att börja springa.

Efter löpningen kan du spara data i Zwift-appen (men resultatet kommer inte vara synligt i MYRUN-appen).

MYRUN är det första löpbandet som är utformat för att förbättra användarnas löpning genom att löpytan anpassar sig efter användarens löpstil. MYRUN är en innovativ produkt avsedd för hemmet – med sin stilrena och snygga design ger den en tyst men ändå kraftfull löpupplevelse. Via MYRUN-appen får användaren personlig feedback på löpningsteknik och anpassade program för att bli en ännu bättre löpare.

 

Kontakta oss