Nyhet

Technogym Bench – För dig som driver gym

Kontakta oss
Försäljning

Snygg, kompakt och praktisk

Technogym Bench är den nya allt-i-ett-lösningen för funktionell träning.

Utför mer än 200 grundläggande funktionella övningar med redskapen och bygg mer utmanande träningspass, baserat på olika nivåer och mål. Technogym Bench är den ultimata träningsstationen. Allt lättillgängligt på ett och samma ställe, inga onödiga transportsträckor för att hämta uttrustning mellan övningarna och allt snyggt organiserat.

Designad för maximal mångsidighet

Tack vare dess kompakta design och medföljande utrustning erbjuder Technogym Bench ett stort utbud av övningar i minsta möjliga format. Ont om utrymme är inte längre ett bekymmer, dessutom får varje enskild deltagare tillgång till allt de behöver under passet utan att behöva förflytta sig. Hantlar, viktade knogjärn, matta, gummiband och förstås bänken blir ens personliga station.

Hygienen, som nu mer än någonsin är viktigt, förbättras då varje individ ansvarar för sin egen uppsättning. Att ställa krav på avtorkning och desinfektion när passet är över är enklare för tränarna.

Slipa formen

De sexkantiga hantlarna erbjuder oändliga möjligheter, isolera enstaka muskelgrupper eller kombinera för den ultimata helkroppsträningen.

Flexibel och stark

Power bands med 3 olika motståndsnivåer skapar mångsidighet i både övningsval och belastning.

Core power-ups

De viktade ”knuckles” förbättrar din coreträning med roliga övningar.

 

Relaterade produkter
Technogym Bench träningsstation

TechnogymTechnogym Bench träningsstation

Läs mer