Nyhet

Technogym Bike lanseras i Sverige

Kontakta oss
Martin Rosqvist

Martin Rosqvist

Home Sales Specialist

070-971 21 72

Behovet av ett digitalt och interaktivt cykelformat för hemmaträning har långsamt blivit en nödvändighet bland fans av inomhuscykling.

Behovet ökar som ett resultat av COVID-19-pandemin. Sociala distansåtgärder och rekommendationer har också lett till att allt fler efterfrågar alternativ för hemmaträning, ofta som ett komplement till sina vanliga gymbesök. De som redan är regelbundet aktiva ser köpet av träningsutrustning till sitt hem som en bra försäkring om hårdare regler skulle införas. Andra ser fördelarna med att kunna träna när de själva vill eller har tid utan att endast behöva förhålla sig till gymmets schema.

 

Det är ingen hemlighet att Technogym nu på allvar ger sin in i matchen mot flera andra stora varumärken  som mer eller mindre ensamma regerat marknaden för smarta motionscyklar under ett par år, inte minst i USA.

On-demand

Technogym Live-plattformen, ett on-demand-bibliotek med engelska, italienska, spanska och franska alternativ, erbjuder en personlig träningsupplevelse precis som i en cykelstudio fast hemma. Fler språkalternativ utvecklas för att tillgodose den globala efterfrågan. Du kommer också kunna välja klasser som körs av dina favorittränare och videoinnehållet tillsammans med de medföljande hantlarna säkerställer att alla har möjlighet att få en bra helkroppsträning varje gång.

Live

Du kan också välja tränarledda live-klasser som du upplever genom den inbyggda 22-tums Full HD-pekskärmen. En uppslukande upplevelse tack vare Technogym-communityn av cyklister och tränare som peppar och coachar i realtid. I grund och botten är idén här att ta inomhuscykelklasser med tränare i världsklass till dig och din Technogym Bike – utan att förlora den energin som du får från en live-klass. Du kan antingen lita på de två integrerade högtalarna, använda 3,5 mm uttag för trådbundna hörlurar elleranvända trådlösa Bluetooth-hörlurar.

 

30 års erfarenhet inom design, biomekanik och fysiologi

Technogym Bike har designats med över tre decennier av biomekanisk forskning bakom sig, tillsammans med feedback från olympiska idrottare. Styre och sadel ställer du enkelt in för att cykeln ska passa dig perfekt. Pedalerna flyter smidigt och nästintill ljudlöst, Technogym Bike erbjuder en ”autentisk” vägkänsla.  Svänghjulsmotståndssystemet med intuitiv grafik och taktila klick erbjuder justeringar mellan 20 motståndsnivåer.

Tävlingsmomentet har alltid varit en stor motivationsfaktor

På Technogym Live-plattformen har du möjligheten att jämföra tider och statistik mot en topplista och mot tidigare träningspass så att du enkelt kan följa din utveckling. Datan inkluderar din kraft, kadens, motstånd, hastighet och hjärtfrekvens.

Hör av dig redan idag, revolutionen är redan här! Se till att du också kan träna när du vill i ditt eget hem med världens bästa tränare från några av Europas bästa cykelstudios.

Ride anywhere, anytime