Nyhet

Technogym Ride – den första inomhuscykeln med tillgång till de mest populära cykelapparna

FotoTechnogym

Kontakta oss
Martin Rosqvist

Martin Rosqvist

Home Sales Specialist

070-971 21 72

Technogym lanserar den nya allt-i-ett cykeln Technogym Ride

Varje cyklist drömmer om att cykla på Alpe d’Huez, i Dolomiterna eller på isländska höglandet. Nu är det möjligt.
Technogym Ride är den första cykeln med en 22-tums skärm som tillåter dig att ta del av en helt ny cykelupplevelse inomhus.

Genom en enda inloggning, utan krångel med installation eller svåra inställningar, får du enkelt tillgång till dina favoritträningsappar och all motivation du behöver.

Med sin integrerade 22-tums skärm är Technogym Ride den första cykeln som erbjuder direkt tillgång till cyklisternas mest älskade appar så som Zwift, Strava, ROUVY* och TrainingPeaks; underhållningsappar som Netflix, Eurosport och ett komplett utbud av träningsprogram så som Technogym Trainers*, designade för att förbättra din cykelprestation.

 

 

Skapad och designad för att erbjuda dig en upplevelse av utomhuscykling – inomhus

Technogym Ride är designad tillsammans med några av världens bästa cyklister för att erbjuda en unik träningsupplevelse för både nybörjare och proffs. Technogym har samarbetat med cykeleliten i över 30 år, i början tillsammans med Gianni Bugnos MG-Technogym proffsteam och sedan 2000 som officiell leverantör till de olympiska spelen.

Technogym Ride är designad för att simulera känslan av att cykla utomhus. Via skärmen kan du drömma dig bort längst de slingriga vägarna på några av världens mest kända cykelrutter. Du kan även träna exklusiva TNT-program (Technogym Neuromuscular Training) för att förbättra dina metabola och neuromuskulära prestationer. Eller så kan du sätta upp en helt egna träningsprogram anpassade efter dina personliga träningsmål.

Relaterade produkter
Technogym Ride

TechnogymTechnogym Ride

Läs mer

 

Technogym Ride – En träningscykel för prestation som passar perfekt för hemmaträning

Technogym Ride har elektroniska växlar. Detta gör att du kan växla precis som på din racercykel. Du växlar enkelt i uppförsbackar med skarp noggrannhet på motstånd och FTP-procent. Reaktionstiden från 0 till 1000 watt är på endast 0,5 sekunder. Allt detta sammantaget ger en otroligt realistisk cykelkänsla som definitivt kan jämföras med din racercykel.

Technogym Ride låter dig träna ljudlöst, vilket gör att den passar perfekt för hemmaträning. Tack vare den V-formade ramstrukturen passar den storlekar från 50 till 58+. De justerbara pedalvevarna kan ställas in i tre lägen för att du ska kunna hitta en optimal inställning. Och ”fast buttons” låter dig enkelt ändra de olika motstånden (konstant kraft, lutning, FTP-procent).

*För att kunna ta del av Rouvy och Technogym Trainers behövs ett Unlimited-abonnemang. Läs mer om Technogyms prenumerationsnivåer för privatkunder här.