Referenser

Hur kan du öka intäkterna på ditt gym?

Undrar du hur du kan öka lönsamheten på ditt gym?

Några lärdomar och lösningar från några av våra kunder.

  • Förnya. Vad gör du när du vill få ut mer av din medlemsbas? Ett sätt att öka dina intäkter på ditt gym är att erbjuda en nyhet samtidigt som du vågar ta betalt för det. På detta sätt bygger du förtroende för dina tjänster och skapar mervärde för kunden som tränar på ditt center.
  • En av träningstrenderna för 2021 är att skapa mer målinriktad träning. Centret kan skapa så kallade mini-communities, vilket innebär att du delar upp rummet eller koncepten i olika zoner som tillgodoser olika träningsmål och behov.

Här är fyra lösningar från gym som har använt målgruppsinriktad träning för att locka kunder:

Kontakta oss
Försäljning

1. En exklusiv Skill Performance zon ledde till att 35% av medlemmarna uppgraderade sitt medlemskap.

Spännande träning med Premium Performance-zon.

De senaste åren har gymmet Family Akropolis Åssiden upplevt stor framgång med ett nytt träningsformat för sina medlemmar. Både i form av tillväxt i antalet medlemmar, men också i intäktsökning på befintliga medlemmar. Med utrustning från Technogym erbjuds olika HIIT- och gruppass, som är tillgängliga för medlemmar till en liten extra kostnad per månad.

Hittills har över 35% av medlemmarna köpt ytterligare åtkomst till Skill Performance Zone. Skill Performance är ett av Club 4.0-formaten från Technogym som låter dig erbjuda personliga och engagerande träningsupplevelser till dina medlemmar.

“Träning har aldrig varit lika kul som på Skill-utrustning. Roligt koncept och otroligt motiverande instruktörer”

Medlem på Family Akropolis Åssiden

Relaterade produkter
SKILLMILL HIIT gruppträningsformat

TechnogymSKILL LINE - SKILLMILL HIIT gruppträningsformat

Läs mer

Ökat mervärde för befintliga kunder – Skill Performance är här för att stanna!

Layouten, antalet enheter, storlek och typ av pass som ska köras här kan enkelt anpassas till varje enskilt center. Här kan du verkligen växa i omsättning på den befintliga medlemsbasen utan att spränga medlemskapaciteten!

2. Entusiastiskt mottagande av Norges coolaste löpbandspark för unga tekniskt intresserade studenter

Sit har Norges första och största löpbandspark med Technogym Excite Live.

Sit (Studentsamskipnaden i Trondheim, Gjøvik och Ålesund) riktar sig till målgruppen unga, tekniskt intresserade studenter och kan nu erbjuda Norges coolaste och enda löpbandspark med Excite Run 9000-löpband på deras gym, Portalen i Trondheim. Med alla de högteknologiska möjligheterna du kan drömma om i ett löpband, var det enkelt att välja när löpbandsparken skulle uppgraderas, det blev 20st Technogyms Excite Live Run-löpband.

 

Foto: Julie Kristin Sjøhaug

Studenter kan delta i digitala löppass, springa i olika miljöer och träna löpteknik – allt medan de laddar sin mobil och tittar på deras favoritprogram på Netflix. Löpning har aldrig varit roligare för användargruppen som är vana vid mycket skärmtid.

Chefen för avdelningen för tränings- och idrottsanläggningar, Thomas Simonsen, säger att under perioden 2020 då gymmen var tvungna att stänga, intensifierade de arbetet med att utveckla olika erbjudanden för online-träning.

”En del av vår strategi är att i större utsträckning använda digitala innovationer. Under pandemin har vi försökt upprätthålla den höga standarden som förväntas av oss. Vi arbetar för att motivera fler människor. Träning och sport är mycket viktigt för studenterna, och vi ser detta som ett välfärdserbjudande. Med få samlingspunkter och lite aktivitet rent allmänt i samhället kan studenter ha en gemensam och säker mötesplats hos oss ​​under kontrollerade former.

Mottagningen av den nya löpbandsparken i Portalen har bara varit positiv. ”Vissa har till och med varit helt lyriska! Hos oss förväntas en hög standard, vi är välkända för kvaliteten på utrustningen – vi rankar alltid högt på detta i kundundersökningar ”.

Relaterade produkter
Excite Live Run

TechnogymExcite Live - Excite Live Run

Läs mer

3. Effektiv cirkelträning med BIOCIRCUIT gav 100 nya medlemmar på 6 veckor

En lönsam och platsbesparande affärsmöjlighet.

När Sprek och Blid Sotra skulle öppna dörrarna till Biocircuit Sotra var det ingen tvekan om att detta Technogym-koncept var ett smart investeringsområde. En helt genial lösning för en personlig träningsupplevelse.

Efter endast sex veckor hade mer än 100 medlemskap redan sålts och både befintliga och nya kunder använder ett premiummedlemskap (699 kr/ månad) där de får tillgång till ett guidat program som tränar kroppen effektivt och säkert. Det faktum att programmet ger en engagerande och personlig träningsupplevelse har varit a och o.

”Det är skönt att tänka mindre och bara göra. Du får det här! ” Se varför YouTube-stjärnan Prebz rekommenderar Biocircuit:

Mottagningen av Biocircuit har överträffat alla förväntningar! Här erbjuds du effektiv träning med styrka och kondition, samtidigt som du kan mäta träningen utifrån dina egna behov. På detta sätt erbjuds träning som passar alla, oavsett ålder och mål, med smart utrustning – på en liten yta.

“Min första erfarenhet av Biocircuit var helt galen!” Se hur lätt Ingrid tycker att det är att vara bra och svettig:

 

Relaterade produkter
Biocircuit

TechnogymBIOCIRCUIT - Biocircuit

Läs mer

4. Nå ut till alla kunder med Live- och On-Demand-träning.

Ta gymmet till kunden när kunden inte får eller kan komma till gymmet.

Pandemi eller inte, träning tillgängligt där kunden befinner sig är här för att stanna. En del av de befintliga medlemmarna har vant sig vid hemmaträning under “restriktionerna”, mycket tack vare ett bredare utbud av digitala träningstjänster, och har helt enkelt fått nya preferenser. Dessutom har hem med egna träningsrum blivit vanligare. Det kommer att fortsätta vara viktigt att kunna erbjuda Live and-On Demand-träning även i fortsättningen, pandemi eller inte.

Sprek Trening har tagit ett bra grepp om tjänster som är som skapta för de kunder som värdesätter det sociala i en gruppträningsklass och som gillar att gå på en fast tid vid samma tidpunkt varje vecka. Samtidigt får de tag i kunder som har en något annorlunda vardag där det inte alltid passar med klasserna som erbjuds och därmed inte får full nytta av ett traditionellt träningsabonnemang. Kunder som gillar att inkludera teknik i sin träning på gymmet har också sina behov täckta, med möjlighet att ansluta till andra träningsappar och andra medlemsfunktioner som en bra app bör ha.

För att möta marknadens förväntningar kommer Sprek fortsätta använda och leverera bra teknologiska tjänster och produkter i framtiden. För att kunna göra detta har vi valt Technogym som vår teknologi- och utrustningsleverantör, en av världens största och mest framåtblickande leverantörer av högkvalitativ träningsutrustning och användarvänlig träningsteknologi.

 

Det är medlemmen som är i fokus, tekniken bör vara ett stöd för att ge en så bra medlemsresa och träningsupplevelse som möjligt.

Få en attraktiv och aktuell kundbas – Ökad kundlojalitet och mindre bortfall med LIVE och On-Demand

Förutom alla medlemsfunktioner har plattformen blivit ett oumbärligt arbetsverktyg för Spreks anställda. Här skapas skräddarsydda träningsprogram som medlemmen har tillgång till i sin användarprofil i appen eller i träningsutrustningen. Det är medlemmen som är i fokus, tekniken är bara ett stöd för att ge en så bra medlemsresa och träningsupplevelse som möjligt.

För dem som driver ett träningsföretag är det viktigt att kunna erbjuda Live and-On Demand-träning. Om en medlem kan välja när och hur hen tränar och med vilken instruktör, skapar det mervärde för medlemmen och i det långa loppet kan det också finnas en anledning till att de behåller sitt månatliga engagemang.

Relaterade produkter
STREAM – Virtuella gruppklasser

TechnogymSTREAM – Virtuella gruppklasser

Läs mer

Det finns många olika möjligheter och det är relativt lätt att komma igång. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi tillsammans kan skapa unika träningsupplevelser för dina medlemmar.