Referenser

Paradise Helse lockar premiumkunder med kvalitet och design

Kontakta oss
Marko Fjällstedt

Marko Fjällstedt

Sales Manager

+46 (0)709 71 21 78

Paradise Helse i Norge har hittat sin position på marknaden genom att erbjuda premiummedlemskap och klippkort till en exklusiv målgrupp.

I en lyxig och välkomnande lokal fokuserar de på en liten men stark medlemsbas som prioriterar gott om utrymme, design och kvalitet. Dessutom lockar de medlemmar genom att erbjuda alla tränings- och hälsovårdstjänster under ett och samma tak.

”Våra medlemmar uppskattar att det inte upplevs trångt att träna hos oss. Vi tar högst tio personer per klass och har en medlemsgräns på 250 medlemmar. Vi får positiv feedback på att det alltid är rent och snyggt i våra ljusa och bekväma lokaler, människor är på gott humör och trivs hos oss. Dessutom känner kunderna sig säkra att trän här tack vare av all vår expertis. Här är inte en lång väg att få hjälp.” Säger Bibbi Duus – entreprenör, chef och fysioterapeut Paradise Health.

Paradis Helse technogym trening

Fotograf Ida Skeie.

Relaterade produkter
SKILLROW™

TechnogymSKILL LINE - SKILLROW™

Läs mer

Drömmen blev ett stilfullt hälso- och livsstilscenter i hjärtat av Bergen med fokus på design och wellness.

I ett stadie i livet då många fortfarande funderar på vad de ska “bli när de blir stora”, fick Bibbi Duus möjlighet att starta sin egen klinik. Hösten 2017, 23 år gammal och nyligen utexaminerad fysioterapeut, investerade hon tillsammans med sin far verksam i fastighetsbranschen och svärmor, Ingrid Rokstad, som är läkare i den nya kliniken.  Första april 2019 var det exklusiva hälsocentret klart och det är tydligt att ingenting har lämnats åt slumpen.

Ingrid Rokstad, läkare. Bibbi Duus, entreprenör, chef och fysioterapeut. Fotograf Ida Skeie.

“Som entreprenör, chef och fysioterapeut har jag många olika hattar / roller, det är ibland både tröttsamt och krävande, men också väldigt spännande och lärorikt.” – Bibbi Duus.

Snyggt, elegant, estetiskt och lyxigt

Paradise Helse är ett elegant och exklusivt tränings- och hälsocenter där ingenting har lämnas åt slumpen. Alla sinnen, både kropp och själ, ska känna sig bekväma när man går in genom dörrarna. Hela centret är byggt med omsorg och inretts med marknadens bästa träningsutrustning och exklusiva materialval. Ljusa och behagliga toner går igen på väggar och annan inredningsdesign, oavsett om det handlar om träningsytan eller i behandlingsrum. I designprocessen samarbetade Bibbi med Sol Design.

Våra kunder uppskattar och märker att vi har investerat. De hjälper till att hålla centret rent och snyggt. Vi känner att våra medlemmar är mycket nöjda med lokalerna och tjänsterna och att de rekommenderar oss till familj, vänner och grannar.

Bibbi Duus – entreprenör, chef och fysioterapeut Paradise Health

Träning som medicin

Styrke- och konditionsträning har visat sig ha stora hälsofördelar avseende smärtlindring, ökad funktion, förebyggande och förbättring av livsstilssjukdomar som diabetes och hjärt-kärlsjukdomar. Aktivitet ger ökat välbefinnande, bättre sömn och inte minst en starkare kropp som tål mer. Aktivitet som medicin är hörnstenen i allt som Paradise Helse gör.

Relaterade produkter
Technogym SKILLMILL™ – med multifunktion i fokus

TechnogymSKILL LINE - Technogym SKILLMILL™ – med multifunktion i fokus

Läs mer
Paradis helse cable station fysio

Fotograf Ida Skeie.

Technogym och Paradise Helse

Allt är top-notch och fokus ligger på design och kvalitet. Därför ska träningsutrustningen utstråla detsamma. Technogym är en ledande leverantören av träningsutrustning till gym, företag, hotell och privatmarknaden världen över och har inrett flera av världens mest exklusiva och eleganta gym.

Träningsutrustningen på Paradise Helse vlades för dess design och funktionalitet. Det är tänkt att stimulera engagemang och träningsglädje.

Fotograf Ida Skeie.

Ett separat 120 kvm stort område är reserverat för träning med utrustning som hantlar, kettlebells och skivstänger. En annan yta är dedikerad till konditionsmaskiner som löpband, crosstrainers, cyklar, roddmaskiner och utrustning för träning med kroppsvikt. Roddmaskinen Skillrow och motorlösa Skillmill har blivit mycket populära, inte bara bland fysioterapeuterna, utan också bland medlemmarna. Produkterna har utvecklats i samarbete med elitidrottare och fungerar bra i alla sammanhang, både för hård träning, men också under rehabilitering och moderat träning. Dessutom använder de OMNIA i sina gruppträningspass. OMNIA och gruppträningspassen runt formatet har tagits väl emot av medlemmarna.

“Vi får positiv feedback på att det finns många möjligheter och variationer, vilket motiverar till att träna mer regelbundet.” – Bibbi Duus.

Relaterade produkter
OMNIA™ – Tar funktionell träning till en ny nivå

TechnogymOmnia - OMNIA™ – Tar funktionell träning till en ny nivå

Läs mer

Skiljer sig från konkurrenterna i området

Paradise Helse är unikt i och med att det är mindre än de stora gymmen. Bibbi Duus säger att ”Vi upptäcker att det finns flera damer över 50 år som inte gillar att träna på de stora gymmen och kommer till oss istället. Vi erbjuder personlig uppföljning, trevlig personal som känner sina medlemmar och träning i en säker och välkomnande miljö. Vårt koncept, som bygger på tvärvetenskap, är unikt.”

Lokalerna är smakfulla och inbjudande

Paradise Healses totala yta är på 500 kvadratmeter inklusive garderober, behandlingsrum, grupprum och gym. Paradise Helse vill att medlemmarna ska känna sig bekväma och ha gott om utrymme när de tränar. Därför har de en gräns på 250 medlemmar. Förutom medlemmarna har de även ett stort antal klienter som har klippkort för gruppträning, såväl som patienter som går hos Paradise Helses fysioterapeuter, läkare, nutritionist och massör.

Vi vill att centret ska vara exklusivt och bekvämt att träna på, därför har vi valt att ha ett medlemstak. Vi vill att alla medlemmar ska ha en positiv och trevlig upplevelse hos oss.

Bibbi Duus, entreprenör, chef och fysioterapeut