Referenser

STERK – Skandinaviens modernaste träningsanläggning

Norska träningscentret STERK har från starten haft som mål att vara lite annorlunda mot ett traditionellt träningscenter. De har som målsättning att erbjuda träning för alla, oavsett träningsmål och utgångsläge. på STERK satsar de på service, kvalitet och kompetens. Detta gör de genom att tillhandahålla rena och fräscha lokaler, välutbildad personal och det senaste inom träning och utrustning. 

 

PREMIUM zon

STERK har under flera år haft «small group traing» på gruppträningsschemat för sina premiummedlemmar, men såg ett behov av att uppgradera träningsutbudet. Detta gjorde de i våras och är nu det första träningscentret i Oslo som har en egen PREMIUM zon som består av 10 SKILLRUN och 12 SKILLBIKE från Technogym. I PREMIUM zonen kan medlemmarna träna på egen hand eller delta i olika klasser och PERFORMANCE-pass med instruktör. Själva rummet är stylat och inrett för att ge en exklusiv känsla.

SKILLBIKE är en unik och revolutionerande produkt på marknaden, som bland annat ger dig möjligheten till att köra någon av de tyngsta backarna i Giro’Italia, medan du på SKILLRUN kan simulera delar av eller hela New York Marathon. På STERK har de också valt att satsa på teknologi. All träning registreras i Mywellness, för att kunna spara och analysera träningspassen.

 

Hoppas på goda resultat

STERK har tydliga och klara målsättningar med investeringen de har gjort, både genom uppgraderingen av inredningen som helhet och uppgraderingen av utrustningsparken. De har stora förväntningar på ökad medlemstillväxt, utöver att existerande medlemmar uppgraderar sig till PREMIUM. STERK har en vision om att vara ett träningscenter som erbjuder något unikt och som sticker ut från övriga anläggningar i området. De kommer också att fungera som showcase och referenscenter för Qicraft Norge, som exklusiv distributör av Technogym.

 

Välj det senaste på marknaden

SKILLBIKE är den revolutionerande nya inomhuscykeln från Technogym. I samarbete med elitidrottare som lagt grunden för SKILL ATHLETIC TRAINING-metoden, har Technogym utvecklat en inomhuscykel som ger dig samma känsla som utomhyscykling.

SKILLBIKE är den första och enda inomhuscykeln på marknaden där du byter växlar precis som på en landsvägscykel, genom mekaniska växlar på styret. Den erbjuder oändligt med virtuella rutter att utforska. SKILLBIKE ger dig exakt och värdefull feedback i realtid för att förbättra både teknik och effekt i din cykling.

 

Uppgraderad konditionspark

STERK har också valt att uppgradera hela konditionsavdelningen med RUN 600-löpband, Bike och Synchro från EXCITE-serien från Technogym.

I konditionsavdelningen har STERK valt utrustning från EXCITE-serien från Technogym.

Relaterade produkter
SKILLBIKE

TechnogymSKILL LINE - SKILLBIKE

Läs mer