Hälso- och rehabkliniker

Hälso- och rehabkliniker

Kontakta oss
Pär Risberg

Pär Risberg

Health & Medical Sales Specialist, Licensed Physiotherapist

+46 (0)703 33 36 45
Vi har lång erfarenhet av att leverera skräddarsydda lösningar för dig som driver offentliga institutioner samt hälsa- och rehabkliniker. Vi hjälper våra kunder genom hela processen, med allt från rådgivning och 3D-ritningar till anpassade finansieringslösningar och vi är självklart ansvariga för leverans och regelbundet underhåll av utrustning. 

SERVICE AV TRÄNINGSUTRUSTNING

Qicraft har ett eget serviceteam med tekniker som täcker alla delar av Sverige. Våra tekniker utför installationer, reparationer och förebyggande service av våra kunders träningsutrustning. Serviceteamet är utbildade och certifierade i att utföra allt från service och reparationer till programuppgraderingar, regelbundet underhåll och garantireparationer. Vi rekommenderar alla våra kunder att teckna serviceavtal, vilket borgar för en hög driftsäkerhet och tillförlitlig budgetering av servicekostnader. Ett serviceavtal garanterar att utrustningens funktion, säkerhet och estetiska värde bibehålls trots daglig användning. Läs mer om våra servicetjänster här.

FINANSIERING AV TRÄNINGSUTRUSTNING

Många företag vill inte belasta sitt eget kapital som en investering i ett eget gym och träningsutrustning innebär. Genom finansiering kan istället de operationella leasingkostnaderna redovisas som driftskostnader. Med våra finansieringslösningar ger vi dig som kund möjlighet till ett skräddarsytt upplägg. Läs mer om våra finansieringslösningar här.

André K. Sandberg, samarbete

“Jag tog kontakt med Qicraft då jag hade en speciell maskin i åtanke för att förnya och utveckla gym/tränings delen som finns i min fysioterapi klinik. Fick snabbt god och proffsig hjälp och hela förloppet från idé till leverans och sedan installation förlöpte problemfritt. Maskinen, en Vario Crosstrainer är både enkel att använda, mångsidig och uppskattas av besökarna på kliniken. Perfekt att den erbjuder flera funktioner, om man som jag inte har obegränsat med utrymme och plats. Kommer absolut ha Qicraft i åtanke nästa gång jag behöver ny utrustning.”

André K. Sandberg
Leg. fysioterapeut, Ägare av Fysiocentralen
Les mer

Utvalda produkter

Cable Stations 12
Ercolina
Technogym SKILLMILL™ – med multifunktion i fokus