Friska medarbetare – en investering som syns på sista raden

Friska medarbetare – en investering som syns på sista raden

Kontakta oss
My Allberg

My Allberg

Corporate Health Specialist

+46 736 14 56 00
Flera vetenskapliga studier visar att träning minskar sjukfrånvaron, gör att arbetet kan utföras effektivare och ökar välbefinnandet och gemenskapen bland anställda. Vi på Qicraft kan hjälpa dig att implementera ett företagsgym för att uppnå dessa mål.

Fler och fler svenska företag ger sina medarbetare möjlighet att träna under arbetstid. En åtgärd som är mycket uppskattad, och i flera fall kan man se direkta resultat i sjukfrånvarostatistiken. Läs  mer om varför träning är en av de mest attraktiva förmånen bland svenska anställda.


Det råder ingen tvekan om att en hälsosammare arbetsplats ger friskare och nöjdare anställda. Träning har ett antal positiva effekter som påverkar en persons arbetsförmåga så som effektivitet, psykisk välmående och övergripande arbetsglädje. En hälsosammare arbetsplats ger en hälsosammare arbetsmiljö och ett antal fördelar för både arbetsgivare och anställda. Friska och välmående anställa som kan prestera bättre på jobbet önskar väl alla?
 
Som arbetsgivare kan du göra mycket för företaget, samhället och den enskilda medarbetaren genom att skapa mer rörelse i det dagliga arbetet. Vi på Qicraft har alltid haft ett uppdrag: att förbättra människors hälsa genom att hjälpa våra kunder att underlätta aktivitet. Du som arbetsgivare kan främja aktivitet oavsett om du har ett litet eller stort företag, och oavsett om du har ett eget rum för träning eller inte.
 
Vad kan vi hjälpa till med?
  • Planera – Vi skapar ett gym som är anpassat efter ditt företag och deras behov.
  • Finansiering – Vi har ett brett utbud av finansieringslösningar, allt från förvärv till operationell leasing.
  • Installation – Vi monterar och installerar utrustningen åt dig.
  • Service och underhåll – Vi sköter service och underhåll av utrustningen så att du kan fokusera på träning.
Vi på Qicraft har hjälpt företag över hela landet med planering, installation och drift av gym i många år. När vi utformar gym och träningsanläggningar för företag så gör vi det alltid yteffektivt med en innovativ och smart placering av träningsutrustningen. Träningsutrustningen som Qicraft levererar kommer från Technogym och är av högsta kvalitet. Tillsammans med vår kunskap och erfarenhet kan vi tillsammans skapa bästa möjliga träningslösningen för ditt företag. Läs mer om våra helhetslösningar för företag

 
 


 
friska-medarbetare-en-investering-som-syns-p-sista-raden-qicraft-sweden