Företagsgym

Företagsgym

Företagsgym erbjuder vi på Qicraft idag som helhetslösningar för verksamheter som funderar på att bygga ett nytt eller utveckla en befintlig träningsanläggning. Vi har en gedigen erfarenhet av projektledning och planering, och hjälper din verksamhet genom hela processen.

Kontakta oss
My Allberg

My Allberg

Corporate Health Specialist

+46 736 14 56 00

INNOVATIVA OCH YTEFFEKTIVA TRÄNINGSYTOR – GYM FÖR FÖRETAG

I våra projekt jobbar vi i team tillsammans med arkitekter, byggentreprenörer, HR-avdelningen och husets projektgrupp. När vi utformar gym och träningsanläggningar för företag så gör vi det alltid yteffektivt med en innovativ och smart placering av träningsutrustningen.

Vi erbjuder färdiga koncept för att kunna dimensionera såväl mindre som större företagsgym och träningsytor. Genom våra ritningsprogram ger vi dig en snabb överblick över hur mycket utrustning som får plats på din tilltänkta träningsyta. Vi är även med som en expertresurs från val av golv till verksamhetsanpassning av lokalen och finansiering.

“På ett professionellt och inlyssnade sätt satte sig Qicraft in i våra specifika behov för medarbetare, verksamhet och lokal. Upplägget som de presenterade blev därför precis det vi behövde och leverans och installation fungerade perfekt. Både medarbetare och ledning är mycket glada över investeringen vi gjorde i det nya gymmet. ”

Carin Frånberg
HR-chef, KG Knutsson AB

AKTIVA MÖTES-/KONFERENS-/KONTORSRUM

Genom att erbjuda Technogym Wellness Ball™ Active Sitting som sittalternativ kan de anställda aktivera sig medan de sitter ned samt får en bättre ergonomisk sittposition. Active Sitting-bollen så gott som eliminerar problem med ländryggen, som ofta orsakas av att sitta i statiskt läge under för lång tid. Dessutom medför bollarna även en wow-effekt när personalen inser att de finns som spännande alternativ till stolar.

TALK WALK

Att ta en bensträckare på rasten för att syresätta kropp och hjärna är viktigt för att hålla skärpan på topp under arbetsdagen. Att vara fysisk aktiv (t ex genom att promenera) under tiden som man försöker lösa ett problem visar sig i modern forskning (A. Hansen – ”Hjärnstark”) vara långt mycket mer effektivare än att sitta stilla i exempelvis ett mötesrum/kontorsstol. Syresättningen till hjärnan höjs avsevärt och vi får bl a därigenom lättare att tänka klart, kreativiteten ökar och även inlärningen och minnet förbättras. Genom att investera i Talk & Walk-zoner kan din verksamhet ligga i absolut framkant samt bli mer konkurrenskraftig gentemot konkurrenterna.

Talk Walk-zon med MYRUN-löpband på Sector Alarms huvudkontor i Oslo

MILJÖ OCH HÅLLBARHET I FOKUS

Technogym Village byggs och underhålls enligt starka miljöprinciper. Vi väljer material för våra produkter som är förnybara, hälsosamma och säkra.

Miljövänligt huvudkontor

Technogym Wellness Village, huvudkontoret i Italien, byggs och underhålls enligt starka miljöprinciper. Från det naturliga kylsystemet som försörjer alla byggnader, till den rena energin som används i spaanläggningen, är Technogym engagerade och fast beslutna i att göra sitt huvudkontor till en förebild inom grön effektivitet.

Miljövänliga produkter

Vi väljer material för våra produkter som är förnybara, hälsosamma och säkra. Till exempel:

  • Varje produkts vikt består i genomsnitt av över 95% återvinningsbara material.
  • Demonteringssystemet möjliggör enkel återvinning av råvarorna vid slutet av produktens livslängd.
  • Förpackningarna kan och ska återanvändas.
  • Materialen vi väljer innehåller inga giftiga komponenter och överensstämmer med EU: s normer som reglerar användningen av vissa farliga ämnen i elektrisk och elektronisk utrustning.
  • Excite-serien använder vattenbaserade färger istället lösningsmedelsbaserade  och använder inte kromplätering.
  • Tack vare användningen av högkvalitativa material är våra produkter mindre utsatta för slitage och därför extremt hållbara. Detta resulterar i färre reservdelar, minskat avfall och minskad råvaruförbrukning.
  • När det är tekniskt möjligt, är våra produkter designade för att säkerställa energieffektivitet utan att kompromissa med prestandan. Exempelvis har Excite -seriens konditionsutrustning självdrivna moduler som kan generera sina egna energikrav, med andra ord krävs ingen elanslutning.

SERVICE AV TRÄNINGSUTRUSTNING

Qicraft har ett eget serviceteam med tekniker som täcker alla delar av Sverige. Våra tekniker utför installationer, reparationer och förebyggande service av våra kunders träningsutrustning. Serviceteamet är utbildade och certifierade i att utföra allt från service och reparationer till programuppgraderingar, regelbundet underhåll och garantireparationer. Vi rekommenderar alla våra kunder att teckna serviceavtal, vilket borgar för en hög driftsäkerhet och tillförlitlig budgetering av servicekostnader. Ett serviceavtal garanterar att utrustningens funktion, säkerhet och estetiska värde bibehålls trots daglig användning. Läs mer om våra servicetjänster här.

FINANSIERING AV TRÄNINGSUTRUSTNING

Många företag vill inte belasta sitt eget kapital som en investering i ett eget gym och träningsutrustning innebär. Genom finansiering kan istället de operationella leasingkostnaderna redovisas som driftskostnader. Med våra finansieringslösningar ger vi dig som kund möjlighet till ett skräddarsytt upplägg. Läs mer om våra finansieringslösningar här.

Ta gärna kontakt med oss för mer info:

My Allberg, Corporate Health Specialist

my.allberg@qicraft.se

+46 (0)736 14 56 00

 

fretagsgym-med-helhetslsning-fr-fretag-qicraft