Referens - Hemmagym

Stilrent och exklusivt hemmagym hos en kvalitetsmedveten kund

TextCaroline Wallander

FotoTanya Wallin

Vi blev kontaktade av en kund som ville inreda ett funktionellt hemmagym i sin ståtliga villa på ön Nesøya i Oslofjorden, Norge. Önskemålet var att träningsutrustningen skulle vara en naturlig och en integrerad del av hemmet. Det var även viktigt för kunden att utrustningen var hållbar, stilren och funktionell.

Vår duktiga Home Specialist inredde tillsammans med kunden ett hemmagym med optimala lösningar anpassade efter deras önskemål och behov. Är du också intresserad av ett hemmagym? Hör av dig för ett förutsättningslöst möte, vi hjälper dig gärna.

I spa-avdelningen finns den ikoniska träningsmaskinen UNICA, en Leg press, fria vikter och kettlebells.

Ett hemmagym i anslutning till husets spaavdelning

För denna kund var det viktigt att träningsutrustningen gick i stil med hemmets övriga inredning. Att valet föll på Technogym berodde bland annat på designen och användarvänligheten hos produkterna. Technogym är inget främmande märke för paret som bor här utan de har vid flera utav sina resor, testat utrustningen som återfinns på några av världens finaste hotell. Nicole är en erfaren kickboxare som tränar flera timmar varje dag. Nu för tiden, med småbarn i huset, är det extra viktigt för henne att ha tillgång till träningsmöjligheter hemma, så att hon snabbt och enkelt kan utföra sitt dagliga pass.

Relaterade produkter
Excite Live Run

TechnogymExcite - Excite Live Run

Läs mer

“Min absoluta favorit är löpbandet Excite Live Run. Jag testade detta löpband första gången på ett hotellgym i Dubai. Jag älskar den stora löpytan, löpbandets höga hastighet och såklart den stora, integrerade skärmen.  Med Technogym-appen kan jag synka både min mobil och min träningsklocka till löpbandet. Alla mina träningspass sparas automatiskt och jag kan utföra mitt favoritpass när som helst, både på mitt eget löpband, men även när vi är på resande fot. De dagar jag bara vill få till ett effektivt träningspass, utan att tänka på någonting annat, kör jag ett av de färdiga träningspassen från Technogym. Då är det en tränare som guidar mig direkt från löpbandet ».- Nicole, privatkund. 

Löpbandet Run Excite är flitigt använd för konditionsträning. Med Technogym LIVE lagras all träningsdata på ett och samma ställe, och du har alltid tillgång till din träningsdata och dina pass.

Träningsutrustning för hemmabruk

Förutom att kunna träna kondition på ett löpband hade kunden även andra önskemål om utrustning. Leg Press och Shoulder Press var två självklara val.  Dessutom önskade de träningsutrustning där man kan träna flera olika delar av kroppen samtidigt, och på så sätt få till effektiva och intensiva träningspass.

Valen föll på den ikoniska träningsmaskinen UNICA och Kinesis Personal. När du investerar i Kinesis Personal kan du få en personlig tränare som kommer hem till dig. Detta för att ge dig den bästa möjliga träningsupplevelsen, och hjälpa dig med övningar och ett träningsprogram utifrån dina träningsmål.

Kinesis personal

Kinesis Personal är en multifunktionell träningsapparat som låter dig träna hela kroppen med fokus på core-muskelaturen i varje övning. Finns i olika utföranden.

Efter att vi varit på plats och installerat utrustningen får vi en pratstund med Nicoles man som berättar att han är positivt överraskad över hur mycket han faktiskt tränar med Kinesis Personal. Han konstaterar att han kör de hårdaste och tuffaste passen på just den maskinen. Han trodde att det var hans fru som skulle använda Kinesis Personal mest, men det är faktiskt han.

“Superbra service och blixtsnabb leverans. De bästa träningsprodukterna på marknaden.”

Privatperson
Husägare