Referens - Hemmagym

Technogym Bench ger variation till Anne Ramsays träning

FotoVeera Kurittu

Technogym Bench gör din träning enkel och varierande.

Anne Ramsay, som är en känt tv-ansikte i Finland, arbetar som fastighetsmäklare. Vardagen är hektiskt och det är hela tiden en kamp mot klockan för att hinna med tv-inspelningar, visningar och allt annat som ska ordnas i vardagen. För att också hinna få in träning i vardagen är det viktigt för Anne att inte alltid behöva ta sig iväg till gymmet. Med hjälp av Technogym Bench har hon alltid tillgång till effektiv och varierande träning hemma.

Träningen är viktig i en hektisk vardag

Träning har alltid haft en stor roll i Annes liv. Hon tränar på gym ungefär 3 gånger i veckan och dessutom dansar hon och spelar tennis. När vädret tillåter knyter hon gärna på sig joggingskorna och springer en runda. 

"Att röra på mig har varit viktig för mig ända sen jag var liten. Om jag inte tränar blir jag på dåligt humör, trött och får svårt att orka med vardagen. Det är tack vare träning jag jag hålla ihop tankarna i en hektisk vardag och få en nödvändig paus från jobbet. Det är så jag klarar långa dagar", säger Anne.

När hon har ont om tid är det inte alltid hon hinner gå till gymmet, då tränar hon hemma med hjälp av Technogym Bench. Anne har inte tränat hemma tidigare, eftersom hon trodde att effektiv hemmaträning skulle vara svårt att få till. Förra året, när gymmen i Finland stängde, var hon dock tvungen att ge hemmaträningen en ny chans.

Min egen resa med Technogym Bench började förra året när jag inte kunde gå till gymmet alls. Jag hade precis fått igång en bra träningsrutin så jag blev väldigt besviken när gymmen stängde. Technogym Bench blev lösningen som såg till att träningen ändå blev av och jag märkte att jag dessutom sparade tid på att slippa ta mig iväg. Helt plötsligt ville alla mina vänner också avsätta tid för träning på ”Annes bänk”.

Anne Ramsay

Technogym Bench gjorde träningen mer flexibel

Technogym Bench är bra komplement till till Annes övriga träning. Med den kan hon få till effektiva styrketräningspass för hela kroppen som inte kräver att hon tar sig iväg till gymmet. Anne berättar att hennes inställning till vardagsmotion har ändrats. Tidigare tyckte hon att ett träningspass alltid behövde vara en timme, men det är något hon idag verkligen har en annan syn på. Hon påminner oss om att den bästa träningen är den som blir av, och att träningspassen därför inte alltid behöver vara så långa eller komplicerade. Idag kan hon t.ex. avsluta en löprunda med några få styrkeövningar på träningsbänken.

"Träning med endast kroppsvikt är ingenting för mig, jag gillar att använda vikter. Hantlar finns integrerade i Technogym Bench vilket jag gillar. Dessutom använder jag bänken för att kunna göra upphopp samt träna core-muskulaturen på olika sätt. Under sommaren var det till och med så att jag föredrog hemmaträningen framför att gå till gymmet. Detta eftersom jag enkelt kunde flytta ut Technogym Bench till min uteplats. Att träna utomhus i solen är det bästa jag vet", säger Anne.
 
Annes favoritpass är olika former av HIIT-träning med vikter, så som t.ex. tabata. För detta har Technogym Bench varit helt perfekt.Du bör inte kompromissa med kvaliteten på hemmaträning

Inom träningsutrustning värdesätter Anne användarvänlighet och säkerhet för att göra träningen så smidig och effektiv som möjligt. Ett annat viktigt kriterium för henne är utseendet. Hon vill att hennes hem ska vara snyggt och stilrent och detta gäller även träningsutrustningen. 


Enligt Anne är Technogym Bench perfekt för hemmaträning, både när det gäller funktionalitet och utseende. Bänkens dolda hjul gör det dessutom enkelt att flytta den om man önskar t.ex. för att ta ut bänken om solen skiner. 

Relaterade produkter
Technogym Bench träningsstation

TechnogymTechnogym Bench träningsstation

Läs mer