Serviceavtal

Serviceavtal

Kontakta oss
Service

Din driftsäkerhet är vår prioritet.

Att köpa träningsutrustning är en stor investering och för oss är det viktigt att kunna garantera en hög kvalitet till dig som kund även på service. Ett serviceavtal från Qicraft hjälper dig med driftsäkerhet och budgetering av servicekostnader. Regelbunden genomgång av utrustningen garanterar dig bästa kvalitet och funktionalitet, och förlänger utrustningens livslängd och andrahandsvärde.

Förutsägbarhet, trygghet och en problemfri vardag
Genom att ha ett serviceavtal med Qicraft säkerställer du utrustningens funktion, säkerhet och estetiska värde bibehålls trots daglig användning och slitage. Din utrustning måste fungera hela tiden, och det är inget du ska behöva tänka på. Genom att välja serviceavtal med oss ​​sköter vi allt från installation, montering till regelbundet underhåll och reparationer. Du behöver bara tänka på att driva centret – vi tar hand om utrustningen.

Vad ingår i ett serviceavtal
Serviceavtalet säkerställer optimal driftsäkerhet för din utrustning. Vi installerar, monterar och följer upp i efterhand. Vi garanterar att du alltid har uppdaterad mjukvara, och utför regelbundet underhållsarbete på utrustningen.

Serviceavtalet ger dig reducerade priser för hårdvaruuppdateringar, vilket kommer att förbättra användbarheten av din träningsutrustning. Qicraft har direktkontakt med Technogym i Italien vilket säkerställer dig som kund snabb och korrekt hjälp. Vi garanterar endast användning av originaldelar från Technogym.

Rikstäckande serviceteam

Vi erbjuder rikstäckande service för dina Technogym-produkter, både för privat och företagsbruk. Våra servicetekniker utför regelbunden service, reparationer och underhåll av träningsutrustning åt dig som kund. Vårt serviceteam har certifieringar för att utföra allt från service och reparationer till mjukvaruuppgraderingar, underhåll och garantireparationer på din träningsutrustning. Serviceteamet består av servicetekniker, kundtjänst, reservdelslagring och logistik. För att kunna kvalitetssäkra vår utrustning rekommenderar vi att vår utrustning monteras och anpassas av auktoriserade montörer. Serviceavtalet hjälper till att öka tillförlitligheten och livslängden på dina maskiner

Magnus Kraft Capio Fysio & Friskvård, rehabklinik, service, support, kompetens

“Efter drygt 10 år som kund ser jag ingen som helst anledning till att det inte skulle bli minst 10 till. Bemötande, support, service och leverans matchar väl hårdvarans marknadsledande nivå.”

Magnus Kraft
Verksamhetschef, Capio Fysio & Friskvård Ystad
Läs mer

Vilka service avtal erbjuder vi?

Vi erbjuder idag två olika typer av serviceavtal: Base Care och Premium Care.

Läs vad våra kunder med serviceavtal säger om oss:

  • Trevlig personal
  • Smidigt
  • Snabb återkoppling
  • Hjälpsamma och kunniga

Vill du veta mer om serviceavtal eller teckna ett?
Kontakta oss gärna så hjälper vi dig!:

E-post: service@qicraft.se
Telefon: 08 441 87 87

 

serviceavtal-qicraft-sweden