Artikel

Besök Fysioterapi 2023 och testa Biostrength REV, utrustningen som nyttjar artificiell intelligens

I år kommer vi att vara på plats på Fysioterapi 2023 i Göteborg! Besök vår monter för att få en exklusiv demonstration av Biostrength REV, den senaste innovationen inom precisionsträning och datadriven rehabilitering.

Datum: 4-5 oktober
Plats: Fysioterapi 2023, Svenska Mässan i Göteborg

biostrength rev

Biostrength REV-serien inkluderar Leg Press REV, Leg Extension REV och Adjustable Pulley REV. I vår monter har du möjlighet att testa Leg extension från denna serie.

Här är några av de överlägsna fördelarna med Biostrength REV:

  1. Anpassningsbart motstånd: Med möjlighet att anpassa motståndet efter individuella behov, kan Biostrength REV användas av både nybörjare och avancerade träningsentusiaster. Det är perfekt för rehabilitering där skonsam och kontrollerad träning är av yttersta vikt.
  2. Biofeedback-teknologi: Den inbyggda biofeedback-teknologin ger realtidsdata om muskelaktivering och prestanda. Detta ger terapeuter och patienter möjlighet att följa framsteg och optimera träningsprogrammet för bästa resultat.
  3. Mångsidiga övningar: Biostrength REV erbjuder ett brett spektrum av övningar som kan anpassas för att adressera specifika rehabiliteringsmål. Från isolerade rörelser till komplexa funktionella övningar – möjligheterna är oändliga.
  4. Säker och ergonomisk design: Designad med fokus på säkerhet och komfort, ger Biostrength REV en trygg träningsupplevelse för användare i alla åldrar och träningsnivåer.

Vi ser fram emot att träffa dig i Göteborg!