De 35 bästa hotellen i världen har en sak gemensamt: Technogym

Nyligen presenterade Forbes sin lista över världens 50 bästa hotell. Vi är stolta över att Technogym finns representerat på de 35 högst rankade hotellen och på imponerande 41 av de 50 främsta.

Förutom de fantastiska lägena och den oöverträffade servicen, är det som förenar hotellen som utsetts till vinnare av över 500 jurymedlemmar även det starka fokuset på välbefinnande, något som idag utgör en central del av gästupplevelsen.

 

Från Rosewood i Hongkong till Aman i Tokyo och Mandarin Oriental i Bangkok, har de 35 främsta destinationerna på listan valt att samarbeta med Technogym för att skapa sina exklusiva träningsanläggningar. Målet är att erbjuda gästerna en unik wellness-upplevelse med skräddarsydda digitala lösningar som anpassas efter både hotellets karaktär och gästernas individuella behov.

Elegans, lyx och kvalitet i fokus

På första platsen hittar vi det italienska boutiquehotellet Passalacqua, beläget i närheten av Comosjön. Det familjeägda hotellet, som är inhyst i en 1700-talsvilla, präglas av en historisk atmosfär och fantastiska trädgårdar. Hotellets gym är utrustat med högkvalitativa maskiner från serien Personal Line. Denna toppklassiga träningsutrustning förenar prisbelönt design av Antonio Citterio med Technogyms avancerade teknologi.

Den elegant utformade Personal Line-serien inkluderar löpbandet Run Personal, crosstrainern Cross Personal och motionscykeln Recline Personal. År 2012 tilldelades just denna motionscykel ”Best of the best” inom produktkategorin Red Dot Design.


Träningen begränsar sig inte bara till inomhusutrymmen: Passalacquas gäster njuter även av utomhusträning i hotellets charmiga trädgårdar. Cykellopp erbjuds med hjälp av Technogyms Group Cycle.

Träningsrutinerna är viktiga, även under semestern

Fler och fler gäster vill hålla igång även när de är på resande fot och bor på hotell. Technogyms träningslösningar med skräddarsydda program och högklassig träningsutrustning gör detta möjligt. Att bibehålla sitt välbefinnande blir enklare när man kan njuta av högkvalitativ träning även under semestern.

Är du intresserad av att veta mer?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Andra artiklar vi tror kan passa dig

Referens - Grand Hôtel

Erbjuder idag ett fullt utrustat gym med de senaste maskinerna från Technogym.

Wellness-sviter

Lösningen för dig som vill erbjuda dina gäster träning i lugn och ro.

Technogym x Olympiska spelen

Officiell leverantör av träningsutrustning till de olympiska spelen 2024 i Paris.

de-bsta-hotellen-i-vrlden-vljer-technogym-qicraft-sweden