Artikel

Wellness-sviter – träning på hotellrummet

Kontakta oss
My Allberg

My Allberg

Corporate Health Specialist

+46 736 14 56 00

Affärsresor eller fritidsresor – Wellness-sviter är lösningen för dig som vill erbjuda dina gäster träning i lugn och ro

Vår kropp mår bra av regelbunden träning, och kontinuitet är viktigt för att upprätthålla både kondition, muskelstyrka och god hälsa. Är man van att träna dagligen så vill man inte sluta bara för att man är ute och reser. Därför är det viktigt att kunna erbjuda sina gäster möjlighet till träning. Det är till och med så att många idag väljer hotell efter vilka träningsmöjligheter som erbjuds.

Idag är standarden på hotellgym hög. Trots det finns det fler som fördrar att träna privat. Dessutom kan små hotell ha svårt att erbjuda hotellgym då ytan helt enkelt inte finns. Lösningen kan då vara att erbjuda egna Wellness-sviter. Genom att erbjuda en exklusiv träningsupplevelse, överträffar du dina gästers förväntningarna. Detta leder oftast till fler nöja gäster. Med dagens teknik kan du också erbjuda en sömlös träningsupplevelse, där dina gäster enkelt kan logga in på träningsutrustningen och fortsätta där de slutade innan semestern.

Vill du kunna erbjuda dina gäster en avskilt träningspass?

Träning i wellness-sviter


När önskan om integritet är viktigt är en Wellness-svit den perfekt lösningen. Med så lite som en enda Technogym-produkt, kan du förvandla en svit eller ett rymligt rum till ett privat gym. Vanligtvis utformar vi Wellness-sviter med produkter som väljs utifrån tillgängligt utrymme och specifika behov. Här är några exempel på olika lösningar, lämpliga för både mindre och större rum och hotell:

Technogym MyRun och Wellness Active Sitting Ball

Hotellrummet för dem som älskar att springa

Med löpbandet MyRun från Technogym möts dina gäster av en unik lösning, och en fantastisk upplevelse av löpning inomhus. Med den engagerade appen, Live-plattformen, får man träningsprogram anpassade efter sin nivå eller sitt specifika mål. Med hjälp av Live-plattformen har gästerna tillgång till olika utomhusmiljöer, profiler, rutiner och träningsprogram. Dessutom ingår live och on-demand klasser, samt obegränsat med underhållning. Vill man istället fokusera på prestation, kan MyRun ge feedback i realtid, där man kan följa puls, kadens, steglängd med mera.

Relaterade produkter
MyRun löpband

TechnogymMYRUN - MyRun löpband

Läs mer

Technogyms MyRun är ett elegant löpband designat av löpare för löpare. Trots den kraftfulla motorn är löpbandet en av de tystaste på marknaden, även på sin högsta hastighet på 20 km/h. Med måtten 176 cm (längd) och 78,5 cm (bredd) är MyRun en av de mest kompakta löpbanden med den största löpytan i sin klass. Löpbandets storlek gör också att den är användbar i de flesta miljöer, även på mindre ytor. Löpytan och rörelsekomforten äventyras inte trots den smidiga storleken. Detta kan bevisas genom att MyRun vid flera tillfällen har vunnit bäst i test.

Hotellrummet för cykelentusiasten

Detta rum garanterar en helt ny cykelupplevelse. Technogym Bike är en professionell träningscykel, nästan som en spinningcykel. Med hjälp av en integrerad 22 "HD-skärm kommer cykeln, och Live-plattformen som ingår, motivera en att göra sitt allra bästa. Låt gästerna njuta av att köra cykelklasser från hela världen live och on-demand med sina favorittränare. En cykeltur på en träningscykel blir aldrig densamma igen efter att ha testat Technogym Bike.För de ännu mer exklusiva hotellsviterna kan både Bike Personal och Recline Personal vara ett utmärkt val. Båda produkterna ingår i produktserien Personal Line, designad av den kända arkitekten och designern Antonio Citterio. Recline Personal är perfekt för de som föredrar komfort över sportsliga prestationer och är också det perfekta valet för en cykeltur på morgonen när man kollar e-post eller läser dagens tidning. Båda är naturligtvis anslutna till Live-plattformen så att gästerna också har tillgång till alla virtuella miljöer samt underhållning och sociala medier.

Recline Personal är behaglig att både titta och cykla på.

Relaterade produkter
Recline Personal träningscykel

TechnogymPersonal Line - Recline Personal träningscykel

Läs mer

Hotellrummet för den som vill fokusera på styrka

Här finns ett stort utbud av träningsutrustning att välja mellan, och beroende på tillgängligt utrymme skräddarsyr vi lösningar för ett styrketräningsrum i en Wellness-svit.

Technogym Bench är lika populär i hemmet, som på hotellet och träningscentret.

Technogym Bench är ett populärt mini-gym för olika miljöer. En komplett träningsstation, som också är mobil. Dolda hjul gör att den enkelt kan flyttas mellan rum om så önskas. Genom att ansluta till Technogym-appen får användaren skräddarsydda träningsprogram som kan utföras var som helst i världen. För ett mindre rum kan Wellness rack, träningsband och träningsmatta vara den optimala lösningen. Wellness Rack är ett elegant och funktionellt hantelset med ett innovativt system för att fästa/ta bort vikterna. Ytterhöljet är täckt av silikon och skyddar därmed ytor, såsom golv, från skador/slitage.

Wellness Rack från Technogym för den totala styrkeupplevelsen.

Lösningar för alla behov

Allt ska såklart övervägas för att dina gästers behov ska tillgodose. Att förstå, acceptera och uppfylla förväntningar är viktigt för att erbjuda den perfekta vistelsen. Så vad kan vara bättre än att få de att känna sig hemma, samtidigt som de får möjlighet till fysisk aktivitet? Du kan skapa och erbjuda olika typer av lösningar som passar dina gästers behov. Kombinationerna är oändliga och kan vara allt från en enda träningsprodukt, till en större yta med flertalet produkter och multimedia-lösningar. 

Sammanfattningsvis är Wellness-sviter en av de bästa lösningarna för att kombinera tillgängligt utrymme och kundens önskan om att kunna träna i lugn och ro. Vi har presenterat några utvalda lösningar ovan, men kombinationerna är förstås många fler. Har du till exempel, många styrkeentusiaster som gäster, är Power Personal perfekt. Medan golfentusiaster eller äldre gäster som vill öva flexibilitet kanske föredrar Kinesis Personal. Båda är stilrena designprodukter med möjlighet till stor träningsvariation. 

Kinesis Personal. En stilren träningsmaskin där du kan genomföra mer än 200 olika styrkeövningar på bara en kvadratmeter.

Kinesis personal i exklusivt utförande med spegelglas.

Förutom träningsutrustning ger Technogym dig möjlighet till ett helt ekosystem för träningen. Med My Wellness och Live-plattformen (ett digitalt användargränssnitt) får dina gäster tillgång till en digital personliga tränare, rutiner, sessioner, utomhusmiljöer, förinställda träningsprogram samt Live- och on-demand-klasser. Gästerna kan enkelt se, spara och följa sina resultat och sin utveckling. 
Vi har tidigare skrivit en artikel om "Wellness a la carte" som du kan läsa här.


Technogym Power Personal Rack.

Relaterade produkter
POWER Personal Rack

TechnogymPersonal Line - POWER Personal Rack

Läs mer

Finns inte möjlighet att erbjuda träningsutrustning på rummen erbjuder vi även mindre utrustning som gästerna enkelt kan hämta tex i receptionen och ta med sig till hotellrummet för att kunna utföra ett effektivt träningspass. Läs mer Technogym Travel bundle och Technogym Fit Bundle.

Relaterade produkter
Technogym Travel Bundle träningsväska

TechnogymTechnogym Travel Bundle träningsväska

Läs mer