Artikel

Framtidens träning är redan här

Uppkopplingsmöjligheter, streamingtjänster för hemmaträning, wearables, Virtual Reality-sport och träning, mm. Allt finns och utvecklingen kommer inte att sakta in.

SWEAT IT är ett Boutique-gym i London som erbjuder HIIT. Funktionell träning som är relativt enkel att genomföra, kombinerat med den senaste teknologin i produkter och tjänster från Technogym.

Teknologi är som bäst när den inte märks

De har implementerat friktionsfria betallösningar via mobilen, där du inte bara kan boka pass och betala för din träning. Du kan också boka PT, köpa dryck och snacks och även kläder. Du behöver aldrig mejla, ta fram ditt kreditkort eller ens meddela din närvaro eller frånvaro, allt sköts automatiskt och mobilen är din assistent helt enkelt.

Det bästa av allt är att allt som krävs är att du laddar ner appen, skapar ett konto och kopplar en betallösning, ex. kreditkort, resten är historia.

Ladda gärna ner Mywellness för bättre träningsresultat, gratis träningsprogram och övervakning av all din träningsdata.

 

Individanpassad träning

Vad sägs om att inte bara kunna boka passet du vill gå på, utan även exakt vilket löpband du vill använda?
Eller att du kan koppla upp dina egna trådlösa hörlurar så att endast du själv och andra passdeltagare kan höra musiken och tränarens instruktioner, utan att störa andra som tränar i gymmet?

Inte nog med det, du kan direkt efter passet se effekten av din träning, hur du har utvecklats och ta del av erbjudanden, utmaningar och annan relevant info direkt i din mobil. Allt samlat på ett och samma ställe.

Nuffield City i London har förstått hur de ska nyttja teknologin på ett sätt som gör att de skiljer sig från konkurrenterna. De erbjuder något som än så länge är ganska unikt. De ser till att din träning blir en upplevelse varje gång, redan innan du sätter din fot innanför dörrarna.

Framtidens träning är redan här!

Ladda ner Mywellness för bättre träningsresultat, gratis träningsprogram och övervakning av all din träningsdata. Din bästa digitala träningsvän helt enkelt.

 
Kontakta oss

Följ oss också på Instagram och/eller Facebook

Söker du mer inspiration? Kolla in vår Youtubekanal.