Artikel

Technogym på Furniture Fair 2023

TextCaroline Wallander

FotoHimlaFoto

Design ligger i vårt DNA. Vår filosofi är att kombinera den bästa designen, hängivenhet till detaljer och elegans i varje produkt. Vi vill komplettera inredningen och skapa utrymmen som förbättrar välmående. Därför var det naturligt för oss att vara med på Stockholm Furniture Fair 2023.

Stockholm Furniture Fair är världens största plattform för skandinavisk design attraherar Stockholm Furniture Fair professionella besökare från över 100 länder. I år hade mässan, som gick av stapeln 7-11 februari, 400 utställare från 31 länder bokade.

Wellness Design

Det växande intresset för mental och fysisk hälsa har direkta effekter på utformningen av inomhus- och utomhusutrymmen, parametrar som ljus, material, ventilation och grönområden blev en nyckel i hälsoprojektet. Arkitektur och design har en viktig roll när det kommer till att för att förbättra människors hälsa och välbefinnande i privata och offentliga utrymmen.

Under mässan hade Cristian Brugnoli, som arbetar som Architecture & Interior Design Director på Technogym, en föreläsning om vilka trender vi ser inom Wellness Design.

Cristian Brugnoli, Architecture & Interior Design Director på Technogym, berättar om trenderna inom Wellness Design.

Löpbandet Run Personal – designat i samarbete med Antonio Citterio.

Personal Line – framtagen med Antonio Citterio

I vår monter visade vi upp produkter från träningsserien Personal Line. Det är Technogyms mest exklusiva produkter, utvecklade i samarbete med den kända arkitekten och designern Antonio Citterio, som bland annat har arbetat med det välkända varumärkena Hermés och Vitra möbler.

Personal Line är den perfekta kombinationen av snygg design, innovativ teknik och kraft som ger exceptionella träningsupplevelser, till skillnad från allt annat på marknaden.

Relaterade produkter
Run Personal löpband

TechnogymPersonal Line - Run Personal löpband

Läs mer
Relaterade produkter
Kinesis Personal

TechnogymPersonal Line - Kinesis Personal

Läs mer

 

Få hjälp att skapa inspirerande och hälsosamma utrymmen

Vi skapar träningsutrustning och lösningar som inspirerar människor att hålla sig aktiva. Vi designar och implementerar snygga träningsytor för hem, arbetsplatser, hotell och andra offentliga utrymmen. Kontakta oss för att bolla idéer och lösningar för dina kommande projekt. Vi hjälper dig gärna komplettera inredningen och skapar rum som förbättrar kundens fysiska och mentala hälsa.