Artikel

Vad du ska tänka på när du väljer träningsutrustning.

Kontakta oss

Ska du köpa träningsutrustning och undrar hur du väljer den perfekta leverantören?

Idag finns det hundratals varumärken att välja mellan. Du bör välja ett varumärke som är dedikerat till att erbjuda bästa tillgängliga utrustning och service.
Att snåla på kvalitet, service och driftsäkerhet kan vara förödande i det långa loppet.

Behov och budget.

Du behöver en bra och tydlig plan innan du börjar shoppa. Du behöver inte bara en bra planlösning, utan även veta i detalj vad din budget är och vad som bäst passar dina behov. Det är i grunden vad som avgör vad du kan investera i. Processen kan verka överväldigande och lång, och därför är det viktigt att hitta en leverantör som kan förenkla den här processen – så att du kan fokusera på allt annat en sådan investering innebär.

Vi har lång erfarenhet av projektledning och planering och hjälper dig genom hela processen från A till Ö. Qicraft är också det enda företaget i Norden som är 100% specialiserat på att erbjuda månatliga betalningslösningar för kunder som vill använda träningsutrustning från Technogym.

Sammantaget har vi en unik kompetens inom produkter, teknologi, service, finansiering och återanvändning av den utrustning som vi levererar till dig som kund.

Kundnöjdhet.

Att investera i träningsutrustning är en bra idé men det är tidskrävande att få till det precis så som du har tänkt det. Nöjda kunder är lika med den bästa affärsidén som ett företag kan ha. Ett bra ställe att träna på är en plats som kunden fortsätter att komma tillbaka till. Optimalt fortsätter kunden att återvända och tar med sig både vänner och familj. Träningsutrustning som erbjuder något extra och är av god kvalitet är en viktig del av detta.

Dessutom måste du som gör en investering vara en nöjd kund. Kvalitetssäkring både före, under och efter leverans – särskilt när utrustning ska levereras i större kvantiteter är mycket viktigt för dig som kund. God kommunikation är avgörande i denna fas och bör vara en självklarhet när man väljer en leverantör.

Det är viktigt för oss att bidra till att kvalitetssäkra hela upplevelsen när du har bestämt dig för att investera.

Professionalism, effektivitet och vänlighet är våra styrkor. Vi bryr oss om hur våra kunder upplever mötet med oss. Vårt mål är att förbättra och vidareutveckla våra tjänster så att vi kan ge bättre service för våra kunder i framtiden. Feedback är viktigt för oss och samlar därför in ​​feedback från kunder regelbundet.

ROI.

Kortsiktigt kanske sparar du några kronor på att välja en billig leverantör, men snart visar sig att den ”billigare” investeringen var en dyr affär p.g.a. bl.a. behovet av täta reparationer som skapar driftstopp. Då kan det vara en god idé att investera i kvalitet över kvantitet.

Technogym är en premiumtillverkare som erbjuder en kombination av modern design, högkvalitativa material och mycket utrustning för pengarna. Som ett pålitligt varumärke, välkänt för sin hållbarhet, är Technogym träningsutrustning en bra investering som varar länge.

Service.

Regelbunden granskning av utrustningen garanterar dig bästa möjliga kvalitet och funktionalitet samt förlänger utrustningens livslängd och återförsäljningsvärde. Det är viktigt att välja en leverantör som erbjuder ett bra serviceavtal och som gör jobbet ordentligt.

Qicrafts eget serviceteam består av servicetekniker verksamma över hela landet. Våra servicetekniker utför regelbunden service, reparationer och underhåll av träningsutrustning hos våra kunder.

Vårt serviceteam har kurser och certifieringar för att utföra allt från service och reparationer till programvaruuppgraderingar, underhåll och garantireparationer på din träningsutrustning. Teamet består av servicetekniker, kundtjänst, reservdelslager, leverans och montering.

Våra kunder väljer oss när de vill ha pålitlig utrustning med lång livslängd för att undvika oförutsedda servicekostnader.

Ett serviceavtal med oss ​​innebär att:

  • Den genomsnittliga leveranstiden för utrustningsdelar är 2 veckor och för träningsutrustning 7 veckor.
  • Svarstiden för reparation är 24 timmar och den genomsnittliga reparationen sker inom 4 dagar.
  • Reparationsgraden vid första besöket är 97%
  • Alla våra tekniker är certifierade av Technogym
  • Endast originaldelar från Technogym används för reparationer.

Certifierat kvalitetsledningssystem.

En ISO-certifiering handlar till stor del om att göra kunderna glada och säkra på att de har valt rätt leverantör. För oss är det också ett bevis på att företaget arbetar aktivt för att möta krav och förväntningar på kvalitet, säkerhet och kundnöjdhet.

Technogym har flera bästsäljande produkter tillgängliga i prisklasser som passar alla. Hos oss hjälper vi till med finansieringen av träningsutrustning och vi ansvarar för leverans och regelbundet underhåll av utrustning. Vi erbjuder kompletta lösningar för dig som planerar att bygga eller uppdatera en träningsanläggning. Vi har lång erfarenhet av projektledning och planering och hjälper dig genom hela processen.