Nyhet

Technogym Live

Kontakta oss
Försäljning

Personlig träningsupplevelse

Technogym Live är ett nytt digitalt användargränssnitt som inspirerar människor att omfamna träning och göra det till en del av deras vardag så att de kan uppnå resultat på ett roligt och motiverande sätt.

Träffa din Technogym Coach

Inbyggd i varje enhet med Live, motiverar och vägleder Technogym Coach dig att träna bättre och få ut det mesta av ditt träningspass. Med en mängd nytt innehåll i våra konsoler har det aldrig varit roligare att uppnå dina mål.

TECHNOGYM SESSIONS

Träna med ett proffs

Varje träningsserie innehåller sex pass i ett specifikt tema. Välj ditt baserat på dina personliga mål, den virtuella tränaren leder dig genom passet. Din tränare kommer att peppa dig och föreslå intensitetsnivå som du självkart kan ändra när som helst under passets gång.

TECHNOGYM ROUTINES

Utmana dig själv med rutiner

Varje rutin innehåller olika rörelser och övningar, vars intensitet automatiskt ställs in av utrustningen. Du kommer att få steg-för-steg-vägledning antingen via video, antingen direkt i rutin-mode eller via popup-meddelanden om du tycker om underhållningsinnehåll istället.

UTOMHUS

Träna var som helst med utomhuslandskap

Låt naturliga och urbana landskap fängsla dig medan du tränar. Bli överraskad över var dina resor runt om i världen kan ta dig.

UNDERHÅLLNING

Njut av personligt innehåll

Se din favorit Netflix-serie eller TV-program på HD-skärmen. Sätt igång ditt eget innehåll utifrån dina preferenser, exempelvis musik med din go-to Spotify, din YouTube-spellista eller surfa på de mest populära webbplatserna.

Och mycket, mycket mer…
Hör av dig till oss idag så berättar vi mer.