Digitala lösningar

Erbjud dina medlemmar digital träning hela sommarsemestern

Kontakta oss

I sommar är det dags att erbjuda och sälja digitala träningstjänster till dina kunder

Träningsbranschen har genomgått en digital utveckling. Gymmedlemmar kör numera liveträning och distanscoaching som en naturlig del av deras aktivitetsrutiner. Den här utvecklingen är här för att stanna.

Konsumenterna är redan vana vid att mobilen är hubben till tjänster av alla olika slag, därför är tiden rätt att investera även i att kunna tillhandahålla träningstjänster digitalt.

Sommarsemester är snart här,  därför är det viktigt att redan nu etablera en god digital relation via mobilen med dina medlemmar. På så sätt behåller de vanan längre fram och sannolikheten ökar att de fortsätter att vara aktiva. Tröskeln att återvända till gymmet efter en paus är lägre när styrka och kondition också upprätthålls på sommaren.

 

Annie Fältman Mywellness och stream

“Mywellness och Stream har verkligen varit en livboj för oss under pandemin. Även om vi har haft våra klubbar öppna så har, av naturliga skäl, många av våra medlemmar valt att inte besöka oss. Vi har fått väldigt mycket bra feedback på våra on demand klasser! Det finns en obegränsad tillgång av träning på webben, men våra medlemmar uppskattar att få träna med ”sina” instruktörer. Mywellness och Stream har på många sätt hjälpt oss att hålla kontakten med våra medlemmar och på sätt även bidragit till en hög retention. Trots fysisk frånvaro. Grymt!”

Annie Fältman
Delägare/VD, 360 Träningscenter
Läs mer

Så här kan du erbjuda dina medlemmar träning och coachningstjänster med  Mywellness

1. Dagens och veckans träning (WOD och WOW)

Variera mellan program och övningar som kan göras i gymmet eller hemma. Skapa en röd tråd som följer medlemmens träningscykel, samtidigt som hen kan följa ett program designat av en professionell tränare.

Dagens eller veckans träning visas på framsidan av Mywellness-appen, där kan medlemmarna själva bläddra igenom vilka övningar de ska göra. Både kroppsviktsövningar och träning med utrustning kan erbjudas. På så sätt kan alla hittar något som passar just deras förutsättningar och mål. Det är också enkelt att lära sig eventuella nya övningar, eftersom varje övning erbjuder en video som instruerar utförandet.

Det är enkelt för en tränare att skapa träningspass och schemalägga i Mywellnessplattformen. Om man vill kan man använda sig av färdiga övningar och program skapade av Technogyms Master Trainers.

En dag- eller veckolång träning kommer att finnas på Mywellness-appens hemsida, där kunden enkelt kan konfigurera den.

Relaterade produkter
Mywellness STARTER

TechnogymMywellness STARTER

Läs mer

2. Personliga träningsprogram

Individuella träningsprogram med möjlighet att även lägga till kostprogram hjälper att säkerställa att kunden når sina mål även under semestern.

För en kund som behöver personlig coaching, skapar den personliga tränaren ett individuellt träningsprogram specifikt för kundens egna mål och nivå. Träningsprogrammet kan innehålla både kroppsviktsövningar och gymprogram. Det är också enkelt att lära sig eventuella nya övningar, eftersom varje övning erbjuder en video som instruerar utförandet. Tränare kan själv spela in egna videos med instruktioner som läggs in i samma program. Mywellness ser också till att hålla koll på alla individuella inställningar som, repetitioner, belastning och andra eventuella inställningar specifikt för individen.

Ett personligt träningsprogram är en värdefull tilläggstjänst som du har möjlighet att fakturera kunden för.

Det personliga träningsprogrammet innehåller videoinstruktioner.

Relaterade produkter
Mywellness PROGRAM

TechnogymMywellness PROGRAM

Läs mer

3. Live stream och on-demand klasser

När en medlem inte kan ta sig till gymmet till exempel på grund av en semesterresa, kan de istället delta på sina favoritinstruktörers pass via antingen live stream eller on-demand klasser. Detta gör att dina medlemmar kan träna var som helst och när som helst.

Live stream
Engagera kunder genom att erbjuda gruppträningspass tillsammans med deras favoritinstruktör i en Live-sändning. Kunder följer klassen via MyWellness-appen på sin telefon eller annan valfri enhet. Under gruppträningpasset kommer deltagarna att se instruktören och få instruktioner på skärmen. Före och efter passet kan deltagarna att kommunicera med varandra och instruktören på samma sätt som vid ett fysiskt pruppträningspass.

On-demand gruppträning
On-Demand ger kunden möjlighet att välja vilka utbildningstimmar de vill genomföra. Instruktören kan enkelt spela in pass och skapa ett videobibliotek med tillgängliga On-Demand-pass. Kunden söker i videobiblioteket, hittar det pass de vill köra och spelar upp den när de vill träna.

 

 

Relaterade produkter
Mywellness GO HYBRID

TechnogymMywellness GO HYBRID

Läs mer

 

Mywellness-appen kan anpassas till gymmets varumärke och är en möjlighet att öka försäljningen.

Digitala tjänster behöver inte – och bör inte – vara gratis!

  • Digitala träningsvägledning ger dig ett bredare utbud av tjänster. Detta ökar din potentiella kundbas.
  • Du kan ansluta en befintlig webbshop till centrets egen MyWellness-app. Då blir din webbshop också mer tillgänglig för dina kunder.
  • Du kan också ansluta till din egen Youtube-kanal eller en stängd Facebook-grupp i appen. På detta sätt kan gymmet erbjuda andra tjänster till kunderna via en plattform.

Vill du höra mer? Kontakta oss gärna, vi hjälper dig att lyckas med dina affärer.