Nyhet

Technogym presenterar nya Mywellness Professional Suite

Kontakta oss

Mywellness for Professionals hjälper dig att leverera en innovativ träningsupplevelse till användare både i och utanför anläggningen, var som helst i världen.

Technogym, det ledande företaget inom designledd smart utrustning och digital teknik för träning, hälsa och sport, presenterar sin helt nya Mywellness for Professionals. Den professionella suiten som gör det möjligt att leverera överlägsna användarupplevelser var som helst och när som helst.

Innovation har alltid varit en stark och viktig del i Technogys DNA. Redan 1996 lanserade Technogym det första mjukvarusystemet för att hantera träning på gymmet, 2003 den första integrerade TV-skärmen i träningsutrustning, 2007 den första uppkopplade träningsutrustningen och 2012 den första molnlösningen för träningsbranschen.

Nu förbättrar Technogym sina digitala tjänster ytterligare och lägger  till nya funktioner i Mywellness for Professionals för att perfekt passa in i träningsproffsens dagliga arbete. För att kunna ge alla personalroller tillgång till allt de behöver, när de behöver det mest.

Relaterade produkter
En digital mobil träningsupplevelse

TechnogymEn digital mobil träningsupplevelse

Läs mer

Mywellness for Professionals nya funktioner

 • EN SUITE FÖR FRAMGÅNGSRIKA AFFÄRER
  Mywellness for Professionals är en serie professionella beröringspunkter från Mywellness Cloud som passar perfekt I ditt dagliga arbete. All data och verktyg är snyggt organiserade i kategorier och kan nås från olika enheter, mobil, surfplatta, PC.
 • PERSONALSFFEKTIVITET
  Mywellness for Professional-suiten erbjuder dedikerade verktyg för alla typer av personal, tränare, PT, gruppträningsinstruktörer och chefer. Gymägare kan använda Mywellness för att stödja varje fas av sin egen kundresa både i och utanför sina anläggningar. Från profilering och utvärdering till träningsupplevelser och fjärrcoaching, allt för att uppnå bästa tänkbara resultat.
 • INNEHÅLL FÖR KUNDENS BÄSTA
  I Mywellness for Professionals kan du hitta allt tränings-, marknadsförings- och supportinnehål som Technogym har utvecklat för att göra din personal effektivare och ditt företag ännu mer framgångsrikt.
 • NY BUSINESS INTELLIGENCE
  Den nya professionella applikationen ANALYTICS ger avancerad insikt om alla aspekter av din affärsverksamhet för att snabbt fatta kloka  beslut om hur man kan förbättra den totala kundresan.

Ett affärs- och kommunikationssytem

Mywellness for Professionals är den proffesionella (back end) lösningen inom Mywellness. Den mest avancerade teknologin i branschen som nyttjar de senaste innovationerna för att skapa ”Wellness on the Go”. En revolutionerande personlig upplevelse som gör det möjligt för användare att få tillgång till sina träningsprogram, träning, resultat, innehåll och mer, på Technogym smart utrustning och mobila enheter, var som helst i världen, när som helst.

Technogym har uppfunnit på nytt hur människor får tillgång till sitt välmående. Detta tack vare att Mywellness ansluter och kopplar ihop träningsutrustning, appar, enheter och människor med den första molnlösningen i branschen. Användare kan smidigt hantera sin personliga livsstil var som helst och när som helst.
På 35 år har Technogym skapat en global community med över 50 miljoner människor som varje dag använder Technogymprodukter i 80 000 gym och över 300 000 privata hem i över 100 länder.

Innovativa business to business möjligheter

På tränings- och hälsoklubbsidan möjliggör Technogyms Mywellness att träningsföretaget och viktiga samarbetspartners till företaget, kan utveckla nya affärsmodeller genom att leverera personliga och engagera upplevelser i och utanför anläggningen, var och när deras kunder väljer att träna, hemma eller till exempel på hotell när det reser.

Tack vare Mywellness och i synnerhet sin mobilapp, kan träningsklubbar tilldela sina medlemmar träningsprogram som ska utföras hemma. Alla aktiviteter kan spåras för att på så sätt följa, utvärdera och därmed garantera resultat.