News

Technogyms träningscykel Group Cycle i ny förbättrad upplaga

FotoTechnogym

Överträffa alla dina förväntningar av en spinningklass med nya uppdaterade träningscykeln Group Cycle

Aldrig tidigare har du upplevt en mer motiverande spinningklass. Uppdaterade träningscykeln Group Cycle och Group Cycle Class kombinerar musik, visuella effekter och användarens egna träningsdata för att skapa en interaktiv träningssession som inspirerar dig att överträffa dig själv.

Group Cycle – det självklara valet i spinningsalen

Group Cycle från Technogym har länge varit en populär träningscykel i spinningsalar. Träningscykeln har tidigare vunnit priser för sin innovativa och ergonomiska design, samt extremt låga ljudnivå (ADI Design Index Awards). Technogym lanserar nu en ny och förbättrad version av den prisbelönta cykeln. Både mjukvara och hårdvara har uppgraderats och erbjuder nu en ännu bättre cykelupplevelse både fysiskt och visuellt.

 


Egenskaper och fördelar

Själva cykeln finns fortfarande i två olika varianter, Group Cycle Connect och Group Cycle Ride. Skillnaden mellan de två olika modellerna handlar om du vill ha en uppkopplad upplevelse (Connect) eller inte (Ride). Utöver detta är cykeln i sig likadan i sin design och funktioner.  • Ramen är gjord i solid stål som inte repas.
  • Den är vattentät, lätt att rengöra och är mycket motståndskraftig mot repor, rost och slag.
  • Poly-5-remdrivsystemet ger en flytande och realistisk cykelkänsla.
  • On-the-fly-justeringarna (patentsökta) är intuitiva och lättillgängliga.
  • Alla nya inställningar och funktioner ger dig en mjukare körkänsla.
  • Group Cycle Ride har reducerade ljudnivåer och ger ett begränsat ljud när den används.
  • Cykeln är utrustad med dolda hjul, vilket gör den enkel att flytta.
  • Group Cycle Ride finns med ljusgrå eller gula ramfärger, medan locket är svart.
  • Konsolen (LCD-skärmen) på cykeln drivs av användarens rörelse tack vare ett innovativt batterifritt system.
  • Q-faktorn på Group Cycle Ride har minskats till 155 mm för att säkerställa en mer realistisk och optimal cykelkänsla.

Group Cycle – en succé på Mälarö Träningsverk

Mälarö Träningsverk på Ekerö utanför Stockholm har nyligen investerat i nya Group Cycle och det har varit en stor succé.  Feedback från kunderna har varit fantastisk. Allt från att cyklarna mekanist känns mer stabila och robusta till att den digitala upplevelsen är ännu bättre och vassare. Investeringen har även lett till att gruppträningssalen har kunnat nyttjas under fler timmar. Detta eftersom man erbjuder sina kunder virtuella cykelklasser under hela dagen, även utanför det ordinarie schemat.

 

Michael Steenhouwer, MTV Group Cycle

“De virtuella passen innebär en otrolig flexibilitet för kund. Att kunna komma hit i stort sätt när som helst på dygnet och fortfarande kunna få en häftig gruppträningsupplevelse i cykelsalen. Ledarledda av internationella instruktörer på en enormt hög nivå.”

Michael Steenhouwer
Delägare Malarö Träningsverk
Läs mer

Läs mer om framgångarna som Mälarö Träningsverk upplevt med nya Group Cycle här.

Du kan även lära dig mer om Group Cycle genom att besöka Technogym Virtual Experience Tour. En online-miljö där du kan se våra olika träningsformat.
Klicka här för att besöka Technogym Virtual Experience Tour.

 

Cykelklassen blir aldrig densamma igen

Med Technogym Group Cycle och Group Cycle Class kan du skapa en uppslukande miljö som ständigt förändras till rytmens takt. Det nya Group Cycle-formatet är den perfekta lösningen för att skapa en engagerande cykelupplevelse inomhus som ger medlemmarna energi, motivation, teamkänsla och skräddarsydd träning på en och samma gång.

Tre olika typer av cykelupplevelser

Läs mer om träningscykeln Group Cycle här. Med Group Cycle kan du få vara med om tre olika cykelupplevelser, Peak, Free Beat och Virtual Class.
Klasserna är utformade för att möta olika behov och förväntningar. Kort sagt, Peak Class är klassen för dig som älskar prestationsträning. Free Beat Class är klassen för dig som vill bränna kalorier och ”feel the good vibe”. Group Cycle Virtual är den virtuella cykelklassen med motiverande instruktörer som du kan delta på när du vill. Peak, Free Beat och Virtual Class – vilken är du?

Group Cycle ger ditt träningscenter många möjligheter

Den nya Group Cycle-upplevelsen gör det möjligt för operatören att nå flera målgrupper, möta olika behov och optimera platsutrymmet på sitt träningscenter. Instruktören kan enkelt skapa en klass och ladda upp spellistor eller sin personliga profiler via appen Group Cycle och hantera lektionen med den nya Mywellness Kiosken. När det gäller virtuella klasser är detta det perfekta sättet för operatörer att köra gruppklasser även utan tränare. Tack vare tekniken bakom Mywellness kan operatören schemalägga virtuella klasser på en eller flera platser och låta användarna boka sina platser via Mywellness-appen. Klassen startar automatiskt vid den angivna tiden och medlemmarna kan spåra all sin träningsdata.

Relaterade produkter
Group Cycle Class

TechnogymGroup Cycle - Group Cycle Class

Läs mer