Nyhet

Besök oss på Stockholm Furniture Fair

FotoTechnogym

Kom och träffa oss på Stockholm Furniture Fair!

Som världens största plattform för skandinavisk design attraherar Stockholm Furniture Fair professionella besökare från över 100 länder. I år har mässan 400 utställare från 31 länder bokade. Under mässan erbjuder Stockholm Furniture Fair ett innehållsrikt program med föredrag och inspirerande design- och arkitektursamtal. 

I år kommer vi vara med på Furniture Fair. Varmt välkommen till vår monter C14:12
I vår monter träffar du våra Wellness experter som har många års erfarenhet av att jobba med att hjälpa arkitekter och företag att implementera hälsosamma utrymmen i både privata och offentliga miljöer.

 

Träffa Christian Brugnoli i vår monter torsdag den 9:e februari mellan kl 11-12 .

Mr. Cristian Brugnoli, Architecture & Interior Design Director at Technogym

Cristian kommer från en familj som driver lyxmöbelföretag och tog examen i arkitektur vid Politecnico di Milano.
Innan han började på Technogym 2018 arbetade han för några av de främsta italienska lyxmöbelvarumärkena, alltid med fokus på att utveckla och främja relationer med arkitekter och designers. Han har arbetat med italienska och internationella arkitekter så som Patricia Urquiola, Ron Arad, Ross Lovegrove, Marco Piva, Carlo Colombo.

Cristian Brugnoli, Architecture & Interior Design Director at Technogym

Missa inte Cristians presentation under Furniture Fair – Torsdag 9/2 kl 14.00 (K11)

The future of wellness design
Det växande intresset för mental och fysisk hälsa har direkta effekter på utformningen av inomhus- och utomhusmiljöer. Parametrar som ljus, material, ventilation och grönområden blir en nyckel i nya hälsoprojekt. Cristian kommer att prata om de nya trenderna inom wellnessdesign och den viktiga roll som arkitektur och design har när det kommer till att förbättra människors hälsa och välbefinnande i privata och offentliga utrymmen.

Med sin presentation introducerar Cristian också Technogym som designföretag. Technogym är känt som ett träningsföretag och få människor vet att företaget har vunnit mer än 50 designpriser (Compasso d’Oro, Reddot, iF, ADI, IDEA etc.) med sina produkter.

 

Du vet väl att du dessutom kan besöka oss i vår butik på Norrlandsgatan 6, kom förbi oss när det passar dig. Vi har öppet mån-fre kl. 10.00-19.00 och lördag kl. 11.00-17.00. Läs mer om vår butik här.

Under Stockholm Furniture Fair kommer vi även att ha ett event i vår butik:
Wellness meets design – Torsdag 9/2 kl. 18.00-19.00 

Varmt välkommen att komma förbi och mingla och prata wellness design med oss. Kontakta oss (info@qicraft.se) så skickar vi en inbjudan!

Hoppas att vi ses på mässan eller i butiken!

Cross Personal designad av Antonio Citterio.