Nyhet

Join The Party – Excite Live konditionsmaskiner

Kontakta oss
Försäljning

Träning har aldrig varit roligare

Med Excite Live konditionsmaskiner får du en personlig träningsupplevelse, varje gång.

Den nya Excite Live -serien från Technogym gör träning rolig och inspirerande för alla. Oavsett ålder och träningsnivå kommer du att få glädje av alla tränings- och underhållningsalternativ som är tillgängliga via Technogym Live -plattformen.

Excite Live består av alla favoriter inom konditionsträning, löpbandet Excite Live Run, träningscyklarna Excite Live Bike och Excite Live Recline, trappmaskinen Excite Live Climb, crosstrainern Excite Live Synchro och överkroppstränaren Excite Live Top. Klicka på produkterna ovan eller läs mer om hela excite live-serien här.

Technogym Excite Live gör träningen roligare och inspirerande för alla oavsett ålder och träningsnivå med massor av tränings -och underhållningsalternativ.

Möt Technogym Live-konsolen

Technogym Live är det nya digitala användargränssnittet som finns i alla Excite Live-konsoler skapad för att inspirera människor att omfamna träning och göra det till en del av deras vardag. Technogym Live hjälper dig att uppnå resultat på ett roligt och motiverande sätt.

Klicka på bilderna för att läsa vad varje funktion kan göra för dig.

 

 

Därför är Excite Live ett bra val för dig

Förutom att erbjuda, det vi vill säga är, marknadens roligaste träning, är Excite-enheterna användarvänliga och håller otroligt hög kvalitet. Excite är solida produkter som är konstruerade för intensiv användning under lång tid. Dessutom är Excite-produkterna snälla mot vår planet. Den nya Excite-serien representerar nästa generations hållbar utrustning. All utrustning är tillverkad av återvinningsbara delar. Läs mer om Technogyms hållbara värderingar och miljövänliga förhållningssätt.

  • Mobil anslutning. Fortsätt att vara uppkopplad under din träning utan att tappa fokus. Surfa på internet, kontakta vänner på sociala medier eller titta på ett avsnitt av din favorit Netflix-serie.
  • Genom att logga in med Mywellness-appen i din mobil,  Apple watch eller Samsung smartwatch, öppnar Technogym Coach dina personliga inställningar med favoritappar, föreslagna träningspass och träningsstatistik.
  • Platseffektiv. Den omdesignade Excite-serien ger dig allt du älskar med träning på minsta möjliga yta.
  • Denna helt anslutna ”Human Powered”-version kräver inte el eller batterier för att driva 10-tums LCD-pekskärm, Inklusive dator med Wifi®, Bluetooth® och innovativt innehåll.
  • Run Live passar dig, inte tvärtom. Den banbrytande nya konstruktionen ger större stabilitet och 13% mer utrymme för löpning och träning.
  • Extra träningskomfort. Lättåtkomlig tillgänglighet. Enekelt att kliva på och av.

 

Och mycket mer. Kontakta oss idag för att höra allt om Excite Live -produkter och hur du kan motivera dina medlemmar med Live -plattformen.

Live-plattformen erbjuder dig massor av möjligheter och innehåll.

Magnus Kraft Capio Fysio & Friskvård, rehabklinik, Excite Live Cardio

“Senaste förändringen vi gjorde var installation av Excite Live cardiomaskiner. Dessa är både visuellt tilltalande, har ett användarvänligt gränssnitt och är framförallt otroligt förnuftigt designade. Maskinernas kompakta mått har gett oss en luftigare träningshall samtidigt som cyklar med insteg i golvnivå är guld värt för våra äldre medlemmar och patienter i rehabilitering.”

Magnus Kraft
Verksamhetschef, Capio Fysio & Friskvård Ystad