Nyhet

Join The Party

Kontakta oss
Försäljning

Personlig träningsupplevelse

Nya Excite-serien gör träningen roligare och inspirerande för alla oavsett ålder och träningsnivå med massor av tränings- och underhållningsalternativ.

Excite live experience

TECHNOGYM LIVE

Technogym Live är det nya digitala användargränssnittet som finns i alla Excite Live-konsoler skapad för att inspirera människor att omfamna träning och göra det till en del av deras vardag. Technogym Live hjälper dig att uppnå resultat på ett roligt och motiverande sätt.

TECHNOGYM COACH

Möt din personliga tränare

Technogym Coach kommer att motivera och vägleda dig så att du får ut mesta möjliga av din träning. Det aldrig varit så kul att uppnå resultat tack vare det nya engagerande innehållet i våra Live-konsoler.

MÖT LIVE-KONSOLEN

Klicka på bilderna för att läsa vad varje funktion kan göra för dig.

Mobil anslutning

Fortsätt att vara uppkopplad under din träning utan att tappa fokus. Surfa på internet, kontakta vänner på sociala medier eller titta på ett avsnitt av din favorit Netflix-serie.

MYWELLNESS APP

Din värld alltid med dig

Genom att logga in med Mywellness-appen i din mobil,  Apple watch eller Samsung smartwatch, öppnar Technogym Coach dina personliga inställningar med favoritappar, föreslagna träningspass och träningsstatistik.

Space-Savvy

Mer utrymme, mindre fotavtryck. Den omdesignade Excite-serien ger dig allt du älskar med träning på minsta möjliga utrymme.

Energy-Savvy

Denna helt anslutna ”Human Powered”-version kräver inte el eller batterier för att driva 10-tums LCD-pekskärm, Inklusive dator med Wifi®, Bluetooth® och innovativt innehåll.

Vän med vår planet

Den nya Excite-serien representerar nästa generations hållbar utrustning. All utrustning är tillverkad av återvinningsbara delar.