Nyhet

Technogym leder den digitala träningsrevolutionen

FotoNorberto Lacourt

Kontakta oss

Technogym introducerar nya TECHNOGYM LIVE.

Plattformen som erbjuder revolutionerande träningsupplevelser med lättillgängligt och ständigt varierande innehåll live och on-demand på Technogyms konsoler och mobilt genom Mywellness app 5.0.
Förutom Technogyms omfattande innehållsbibliotek kan användare även använda träningsinnehåll från sitt lokala gym var de än befinner sig och när som helst på dygnet.

Under Technogym Innovation Outlook 28 juli lanserades Technogym Live, en helt ny och engagerande träningsupplevelse som gör det möjligt för användare att njuta av träningsinnehåll live och on-demand på alla Technogyms utrustningskonsoler och i nya Mywellness app 5.0. Technogym Live är en öppen plattform som samlar Technogyms egena innehåll och innehåll skapat av gymoepratörer för att erbjuda slutanvändarna en enastående nivå av variation och personalisering.

Tack vare Technogym Live kommer människor att kunna välja mellan en aldrig tidigare skådad innehållsnivå. Tränarledda träningspass, gruppklasser, virtuell utomhusträning, träningsrutiner, övningar eller ren underhållning, allt baserat på deras personliga passion, behov och ambitioner.

 

Den nya Technogym Live-konsolen innehåller ett omfattande innehållsbibliotek med tränarledda ”Technogym Sessions”, personliga träningspass on-demand som är tillgängliga i alla konditionsmaskiner. Biblioteket innehåller träningsvideor med olika tidslängd och träningsfokus ledda av eftertraktade tränare från London, New York, Milan och Los Angeles. Slutanvändare kan idag få tillgång till ”Technogym Sessions” på engelska, italienska och spanska. Inom en snar framtid kommer nya språk och nya tränare att läggas till, biblioteket kommer att uppdateras kontunuerligt med nytt innehåll för att motivera människor genom att erbjuda variation.

Technogym Sessions är organiserade i serier om sex set, varje med ett specifikt mål, gå ner i vikt, bygga uthållighet, m.m.
Dessutom kan användare prova Rutiner, en serie med guidade övningar som är lätt att följa och med specifika mål och arbetsbelastning.
För användare som gillar enkel målinriktad träning är Övningar rätt alternativ, träning baserad på avstånd, kalorier eller tid.
Utomhus virtuell träning ger människor möjlighet att fördjupa sig i de mest ikoniska och exotiska destinationerna i världen.
Slutligen erbjuder Technogym Live-konsolen oändliga Underhållningsalternativ som inkluderar TV-kanaler, sociala medier, Netflix och ett brett utbud av spel- och nyhetsbaserade appar.

 

Inbyggt i alla dessa alternativ och innehåll kommer Technogym Coach, den första AI (Artificial Intelligence) som används för träning, hjälpa slutanvändarna att verkligen anpassa sin träningsupplevelse. Technogym Coach hanterar deras data och guider dem, dag för dag, genom att föreslå olika träningsalternativ baserat på deras mycket personliga intressen, behov och smak.

Technogym Live erbjuder också träningsklubbar eller tränare möjligheten att skapa sitt egena digitala innehåll, live eller on-demand klasser, och streama det till sina medlemmar hemma (eller var de än är) tack vare den nya Mywellness App 5.0. Detta gör att användarna enkelt kan ansluta sig hemifrån till sina favoritprogram och tränare.

Technogym Live är en unik och revolutionerande träningsupplevelse som ger användarna möjlighet att få tillgång till engagerande och personligt träningsinnehåll på gymmet, hemma och på språng.

Nerio Alessandri, Founder & President of Technogym

”Under de senaste 35 åren har innovation varit en viktig prioritering för TECHNOGYM för att få hela tränings- och hälsoindustrin att växa. Tack vare sin helt nya användarupplevelse kommer Technogym Live ge träningsanläggningar och klubbar ett innovativt verktyg för att förnya sin affärsmodell och erbjuda sina program och tjänster till medlemmar var de än befinner sig, hemma, på jobbet, på semestern, m.m.” fortsätter Alessandri.

Kolla in den här videon och hör av dig till oss om du har frågor.