Nyhet

Erbjud online träning via Mywellness app 5.0

Kontakta oss

Erbjud dina medlemmar online träning, live och on-demand, via Mywellness 5.0

Nu kan dina medlemmar köra klasser med sina favoritinstruktörer var och när som helst

Locka nya kunder, skapa mervärde för dina befintliga och stärk känslan av gemenskap.  Med Mywellness 5.0 kan du nu erbjuda proffsiga och oförglömliga träningsupplevelser digitalt, direkt i mobilen. Inte nog med att du kommer att behålla dina kunder längre, ett både fysiskt och digitalt erbjudande stärker också ditt varumärke och ger dig konkurrensfördelar.

Mywellness App 5.0 är ett enkelt och högkvalitativt sätt att dela Live och On-Demmand träning till dina medlemmar var de än befinner sig och när som helst på dygnet. Nu kan de träna med sin favoritinstruktör även när de inte fysiskt kan eller vill vara på gymmet.
Mywellness-appen är ett verktyg för att upprätthålla kundrelationerna både utanför och innanför gymmets fyra väggar. Technogyms teknologi hjälper dig att skala upp din verksamher långt mer än du trodde var möjligt .

Tillgången till träningstjänster är inte längre beroende av tid och rum.
Med Mywellness 5.0 kan du enkelt skapa live och on-demand klasser som alltid är tillgängliga. Nu kan dina medlemmar träna med sin favorittränare var som helst och när det passar dem.

Sebastian Östman, Digital Specialist Qicraft Sweden

 

 

Gruppträning LIVE

Engagera dina kunder genom att erbjuda gruppträningsklasser med känslan av gemenskap och med deras favoritinstruktör i en Live-sändning. Kunderna följer klassen via MyWellness-appen på sin telefon eller annan valfri enhet.

 

 

Träning ON-DEMAND

Ge dina kunder en varierad och flexibel träningsupplevelse. On-Demand ger kunden möjlighet att välja vilka träningsklasser de vill köra. Gruppträningsinstruktören kan enkelt streama klasser och skapa ett videobibliotek med tillgängliga On-Demand-klasser. Kunden söker i videobiblioteket och hittar klassen de vill genomföra.

 

 

Technogym VIRTUELLA KLASSER

Träningscentret kan komplettera sina egenproducerade On-Demand-videor med klasser från Technogyms egna virtuella bibliotek. Klasserna är skapade av Technogyms Master Trainers med partners och är garanterat inspirerande och av hög kvalitet. Du kan välja mellan olika träningsformer som yoga, pilates, dans, HIIT, m.m.

 

 

Nya affärsmöjligheter med ONLINE träning

Mywellness-appen 5.0 erbjuder möjligheten att engagera och locka medlemmar från ett bredare upptagningsområde än tidigare.
Träningen finns alltid tillgänglig och på medlemmens egna villkor.

 

Technogym Mywellness möjliggör också individuell coachning och personlig träning på distans. Hör av dig till oss så berättar vi mer.