Nyhet

Technogym lanserar ny crosstrainer för hemmaträning

TextTechnogym

Kontakta oss
Martin Rosqvist

Martin Rosqvist

Home Sales Specialist

070-971 21 72

Den nya Technogym Elliptical gör det enkelt att komma igång.

Technogyms senaste produkt, Technogym Elliptical, ger dig ett träningspass för hela kroppen, med minsta möjliga belastning på knän och leder. Den smarta designen gör att den tar minimalt med plats, vilket gör att den passar utmärkt för hemmaträning. Dessutom får du exklusiv tillgång till videoguidade träningspass och vägledning, ledda av några av världens bästa tränare.

Technogym Elliptical är den perfekta träningslösningen för alla – även för nybörjare. Marknadens mest kompakta och tysta crosstrainer är äntligen här. Technogym Elliptical ger dig effektivt träningspass på en minimal yta, utan att anstränga knän och leder. Du får tillgång till ett omfattande videobibliotek med färdiga träningspass och skräddarsydda träningsprogram som hjälper dig att nå dina träningsmål snabbare. Dess kompakta och vikbara design gör den idealisk för alla hem och rum i huset, oavsett storlek.

Relaterade produkter
Technogym Elliptical

TechnogymTechnogym Elliptical

Läs mer

Bränn fler kalorier utan extra ansträngning

Med Technogym Elliptical aktiverar du hela kroppen samtidigt, bränner fler kalorier utan mer ansträngning och förbättrar din kondition i ett och samma pass. Tack vare sitt naturliga rörelsemönster är crosstrainern mycket skonsam för kroppen och belastar leder, knän och rygg minimalt. Detta gör att den också är bra lösning för dig som älskar att springa, men som av olika anledningar inte kan. Crosstrainerns unika rörelsebana har tagits fram av Technogym Research Centers och bygger på lång erfarenhet inom sport och träning, och garanterar dig effektiva träningspass med maximal aktivering av sätesmusklerna och minimal påverkan på lederna.

technogym elliptical trener hele kroppen hjemme på minimalt med plass

Effektiv träning även på en liten yta

Technogym Elliptical är marknadens mest kompakta elliptiska maskin, och tar endast upp 1 kvm när den används. Vill du inte ha den framme då du inte tränar? Inga problem. Den unika designen gör att du enkelt kan fälla ihop maskinen, och halvera storleken då den inte används. Detta gör den perfekt för alla hem, oavsett storlek.

Föredrar du att träna tidigt på morgonen utan att väcka hela familjen eller grannarna? Då kommer du att uppskatta den patenterade biomekaniken hos Technogym Elliptical som ger dig ett friktionsfritt och tyst träningspass. Den tysta maskinen är specialdesignad för att passa in i hemmet utan att störa grannar eller familj.

technogym elliptical trening for hele kroppen. crosstrainer ellipsemaskin


All träningsdata när du behöver den

Crosstrainerns inbyggda konsol ger dig all träningsdata under hela träningspasset. Vill du ha en ännu bättre träningsupplevelse? Placera din surfplatta på konsolen och logga in på Technogym Live som erbjuder dig ett helt nytt sätt att träna. Du får tillgång till massor av träningsprogram och videoguidade träningspass med några av världens bästa tränare, virtuella utomhusmiljöer och all underhållning du kan tänka dig så som Netflix, Youtube m.m. Genom att ladda ner appen Technogym Live Connect på Apple Watch kan du även synkronisera din puls med Technogym Elliptical och följa din träning på Apple Health.