Nyhet

Vi öppnar vår första Technogymbutik i Sverige

Vi är oerhört stolta och glada över att vi nu till hösten öppnar vår första Technogymbutik i Sverige. Butiken kommer att ligga på Norrlandsgatan 6 i Stockholm.

Redan nu finns Technogyms butiker i flera Europiska städer som Monaco, Zürich och Köpenhamn. Butikens utformning är resultatet av ett samarbete mellan Technogym och stjärndesignern Antonio Citterio som är känd för sina rena linjer vilket kommer att avspegla sig i butiken.

Technogyms utrustning och lösningar kännetecknas av mötet mellan teknologi och design. Genom hög kvalitet och användarvänlig funktionalitet särskiljer sig träningsutrustningen från allt annat på marknaden idag. I Sverige är Qicraft exklusiv distributör av Technogym.

”Vi är mycket glada över att få välkomna Technogym till Bibliotekstan. Varumärket kompletterar befintliga koncept inom träning och hälsa väl och bidrar till att ytterligare stärka Bibliotekstan som shoppingdestination och mötesplats”, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

Technogyms boutique i Monaco.

”I butiken kommer det att erbjudas möjlighet till att testa de senaste produkterna från Technogym, få konsultation för att designa sitt eget hemmagym och tillsammans med arkitekter inom området planera större projekt både för hemmet och företaget. Det som också gör Technogym unikt är möjligheten att kombinera träningen med motiverande innehåll och inbyggd personlig coachning för att få den optimala träningsupplevelsen”, berättar Alexander Hed, VD Qicraft Sweden.

Idag är Technogym världens ledande wellnessföretag som genom sin innovation, italienska design, banbrytande teknologi och höga kvalitet lyckats leda den globala utvecklingen för produkter och lösningar inom wellness. Idag tränar över 50 miljoner människor världen över på Technogym och träningsutrustning återfinns på över 80 000 träningscenter. Technogym är inte bara en självklarhet för de mest eftertraktade gymmen, 5-stjärniga hotell och de mest exklusiva hemmen. Man har också varit exklusiv leverantör till de olympiska spelen sedan år 2000.

Technogyms mest exklusiva linje – Personal Line. Designad i samarbete med Antonio Citterio.

Förutom samarbeten med Antonio Citterio för Technogyms mest exklusiva linje – Personal Line – ingick varumärket nyligen ett samarbete med Dior som tillsammans tog fram ett urval träningsredskap i limited edition.

OM QICRAFT
Qicraft är exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym och Nordens ledande partner inom träningslösningar och relaterade tjänster.

Qicraft grundades 2001 av Håkon Bakkevig och drivs sedan 2017 av CEO Farhad Jabbari. Qicraft Sweden är en del av Qicraft Group som består av Qicraft Sweden, Qicraft Norway, Qicraft Finland, Qicraft Estonia och Qicraft Finance.

 

Vid frågor kontakta:
Marianne Bryhn, Pressansvarig
marianne.bryhn@qicraft.com
+47 918 58 00