Populära produkter för träning hemma

Träningsutrustning – träningstillbehör som förbättrar din träning

FotoTechnogym

Kontakta oss
Martin Rosqvist

Martin Rosqvist

Home Sales Specialist

070-971 21 72

Technogym Tools är en serie träningsredskap som är utformade för att du ska få ut det mesta av din träning – oavsett om du tränar hemma, utomhus, på resa eller på ditt lokala gym.

Det verkar inte som att trenden för hemmaträning avtar utan människor är ständigt på jakt efter bra tips, nya träningspass och rätt träningstillbehör. Många är dock oroliga över att kvaliteten på träningsutrustning för hemmabruk och att hemmaträningen inte ska motsvara träning på gymmet.

För att ge träningsentusiaster den bästa utrustningen att träna hemma, med samma kvalitet som man upplever på gymmet, har Technogym utformat en unik Technogym Tools-samling. Ett brett utbud av träningstillbehör som gör ditt träningspass lite bättre.

Technogym Tools ser till att du får träna ett stort urval av övningar för hela kroppen. Oavsett om du tränar hemma eller någon annanstans. Rörlighet, uppvärmning, styrketräning, snabbhet och smidighet – din träning har nu komplett utrustning, utformad för att maximera din prestanda samtidigt som du behåller en bra teknik.

 

Pia Seeberg – Active Bundle

“Jag väljer Technogym generellt på grund av den goda kvaliteten, vilket återspeglas i alla deras produkter och utrustning. Active Bundle är en förlängning av den kvalitetsutrustning jag är van vid att träna med hemma, och det ger en motivation för att veta att jag har utrustningen i vård, även utanför husets fyra väggar. Väskan i sig är extremt funktionell och det märks att den är avsedd för en livlig och aktiv livsstil - termoficka för dricksflaska, smart förvaring av massagerulle, dedikerat utrymme för träningsmattan och inte minst ett smart fodral för hoppningen rep, gör upplevelsen av väskan och inte minst sessionen, mycket bra. Sömlös och funktionell beskriver för mig Active Bundle, och sist men inte minst; den är snygg!”

Pia Seeberg
TECHNOGYM AMBASSADÖR
Läs mer

Träningsutrustning – träningstillbehör on the go

Technogym har nyligen lanserat tre olika träningsväskor, som innehåller olika verktyg som ger oändliga träningsmöjligheter. Alla extra träningstillbehör i en praktisk förpackning som gör det superlätt att ta med på en resa.

Technogym Travel Bundle

Träna när du vill, var du vill. Technogym Travel Bundle är en smart träningsväska fylld med den träningsutrustning du behöver för att få till ett bra träningspass när du är på språng.

Travel bundle består av en praktisk träningsväska med ett särskilt utrymme för träningsutrustningen. I träningsväskan hittar du viktiga träningsverktyg för rörlighet, stretching och motståndsträning. Elastiska träningsband i olika motstånd, foam roller, mobilitetsboll och träningsmatta. Väskan har också ett praktiskt förvaringsfack för smutsiga träningskläder samt ett termoförvaringsfack för vattenflaskan.

Relaterade produkter
Technogym Travel Bundle träningsväska

TechnogymTechnogym Travel Bundle träningsväska

Läs mer

Technogym Active Bundle

Föredrar du att ha dina personliga träningsfavoriter med dig på gymmet? Technogym Active Bundle är för dig som gillar att ha din träningsväska packad och redo för action.

Ta din personliga träningsutrustning med dig till gymmet med Technogym Active Bundle. Det är mer hygieniskt att ta med personlig utrustning till gymmet än att använda det som finns i många andras händer under en dag. Den smarta träningsväskan innehåller ett hopprep, foam roller, handduk, träningsmatta och vattenflaska.

Relaterade produkter
Technogym Active Bundle

TechnogymTechnogym Active Bundle

Läs mer

Technogym Fit Bundle

Alltid redo för träning med Technogym Fit Bundle

Technogym Fit Bundle är framtagen för dig som ständigt är på språng och vill ha träningsmöjligheter där du är. Den praktiska och hållbara träningsväskan från Technogym har vadderat datorfack, extra fack för smutsiga kläder/skor och vattentäta fack för flaskor eller mobiltelefoner. Bekvämt när du planerar en aktiv paus från studierna, på en dagsutflykt till stranden eller i parken. Ryggsäcken innehåller: Hopprep i krom, elastiska band för styrketräning och mobilitetsboll för att mjuka upp stela muskler.

Relaterade produkter
Technogym Fit Bundle

TechnogymTechnogym Fit Bundle

Läs mer

Sätt ihop dina favoriter från träningsutrustningen Technogym Tools

Technogym Tools kan också köpas separat. De olika träningstillbehören hjälper dig att alltid behålla din bästa fysiska form. Varje verktyg kommer med en användarmanual som illustrerar olika övningar du kan göra med produkten.

Relaterade produkter
Technogym Power Pack träningskit

TechnogymTechnogym Power Pack träningskit

Läs mer

Technogym Loop Bands – träningsband – motståndsband

Loop band är det perfekta tillbehöret i varje träningspass. Träningsbanden ger dig extra motstånd och kan användas i ett brett utbud av olika träningsövningar. Utmana både styrka och flexibilitet med Technogym Loop Bands. Det är inte utan anledning att loopband är favoriter för både hemmaträning och träning på resan. Produkterna ger dig variation i din träning varje dag. Den kompletta uppsättningen Power Band Resistance innehåller sex olika motståndsnivåer.Technogym Elastics Bands – rubber bands – mini bands och power bands

Starka, motståndskraftiga och väldigt bra att använda, elastiska miniband och power bands från Technogym garanterar ett stort utbud av träningsövningar och ger dig extra motstånd där du behöver det. Minibands popularitet i träningspass har exploderat under de senaste åren och används ofta av ivriga träningsentusiaster runt om i världen. Technogym ger dig miniband och power bands, träningsband i tre olika motstånd, de är hållbara och har bra hållbarhet, både när de används inomhus och utomhus.

Technogym Jump Rope – hopprep

Hopprepet från Technogym kan användas både vid uppvärmning, under ett träningspass, i crossfit, gruppklasser, konditionsträning och mycket mer. Hopprepet har en överlägsen design med aluminiumhandtag för bättre grepp. Mycket bra kvalitet och hållbarhet, lätt att förvara och ta med dig när du är på språng.

Relaterade produkter
JUMP ROPE hopprep

TechnogymSKILL LINE - JUMP ROPE hopprep

Läs mer

 

Technogym Exercise Mat – Träningsmatta

Ett verktyg som kan användas både under stretching och styrketräning. Rulla ut mattan när du tränar hemma för extra skydd. Tillverkad i mycket god kvalitet för att ge maximal komfort och säkerhet när du gör träningsövningar på golvet. Träningsmattan har en speciell 3-lagers teknik och halkskyddande material.

Technogym Hexagon Dumbbells

Hexagon Dumbbells finns både som en komplett serie eller styckesvis. De är lätta att förvara och låter dig utföra ett brett utbud av övningar. På grund av designen ger Hexagon träningshantlar mer stabilitet i övningar än hantlar i rund design. De rullar inte eller glider på golvet vid till exempel push ups.

Technogym Kettlebells

Technogyms Kettlebells är mångsidiga och perfekta för att träna hela kroppen. Styrka, uthållighet, stabilitet, ett brett utbud av olika övningar hjälper dig att nå dina träningsmål. Dessa Kettlebells fokuserar på design och kvalitet, med handtag i rostfritt stål och dubbelfärgade ytbehandlingar som ger effektivt skydd för golv och andra Kettlebells.

Relaterade produkter
Kettlebells

TechnogymPURE STRENGTH - Kettlebells

Läs mer

Technogym Foam Roller

Technogym’s Foam roller är ett utmärkt hjälpmedel för både uppvärmning och smärtlindring av ömma muskler. Foam rollers kan också användas för självmassage och förebyggande övningar mot skador.

Technogym Balance Dome – soft step – balansboll

Det perfekta träningsverktyget för att ge balans och stabilitet i ditt träningspass. Kan också användas i rehabiliteringsträning och är super med din egen kroppsvikt. Lätt att förvara hemma, till exempel under sängen. Perfekt för träning av olika magövningar, lungor eller andra styrkeövningar där du också vill fokusera på stabilitet. Balansbollen är gjord av mycket solid PVC och utformad för att vara halksäker. Denna används också i gym runt om i världen.