Träningslösningar för arkitekter och designers

Träningslösningar för arkitekter och designers

Kontakta oss

Stilrena träningsytor för nya projekt

Efterfrågan på träningsmöjligheter hemma ökar kraftigt, och som ett resultat av detta ser vi att fler och fler byggprojekt redan från start har ett gym inritat. Technogym har många års erfarenhet av att arbeta nära arkitekter och inredningsdesigners, och skräddarsyr lösningar för alla behov.

Ett gym i hemmet kan idag vara lika elegant och stilrent som resten av huset. Vårt mål är att kombinera vacker design med effektiv träningsutrustning. Utformningen av gymmet och valet av utrustning formas alltid utifrån behov och preferenser, och skräddarsys tillsammans med dig. Träningsytan kan vara allt från en mindre yta med fokus på funktionell träning till ett fullt utrustat gym.

Se hur vi skapade ett ljust och fint hemmagym för en kund i Oslo.

personal line fitness facility new

Vi gör din vision möjlig. Home Wellness från Technogym – se mer inredning här.

Vi vill komplettera heminredningen och skapa utrymmen som förbättrar människors fysiska och mentala välmående.
Den exklusiva produktlinjen Personal Line är resultatet av ett samarbete mellan Technogym och den kända arkitekten och designern Antonio Citterio. Han har tidigare bl.a. arbetat med det välkända varumärkena Hermés och Vitra möbler. Se Antonio Citterios webbplats och blogg.

Produkterna i Personal Line-sortimentet är ett naturligt blickfång i varje rum. Själva produkterna kan jämföras med ett konstverk, men har dessutom alla funktioner du förväntar dig av en träningsmaskin.

Kinesis Personal är ett utmärkt exempel på hur funktionell träning inte behöver ta mycket plats i hemmet. Produkten kombinerar en elegant design med funktioner som ger ett effektivt träningspass. Utseendemässigt kan man välja på tre olika design, och produkterna smälter väl in i olika miljöer.

Se även Technogyms olika lösningar för gym i olika storlekar. Vi arbetar gärna nära med arkitekter och inredningsdesigners så att vi tillsammans kan bygga de bästa träningslösningarna för ett ökat välbefinnande i vardagen. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur ett framtida samarbete skulle kunna se ut.

Ladda ner Technogyms inredningskatalog här.

 

trningslsningar-fr-arkitekter-och-designers-qicraft-sweden