Kampanj

Let´s Move For a Better World 2020

Technogym har fattat det svåra beslutet att skjuta upp Lets Move For A Better World till 5-24 oktober, i linje med de många restriktioner som för närvarande finns i olika länder på grund av rådande omständigheter.

Samtidigt är Technogym beslutna att hjälpa alla kunder som ser värdet i att behålla engagemanget bland medlemmar, klienter, medarbetare, m.fl. genom digital teknologi.

Hör av dig till oss via Messenger, telefon eller mejl så hjälper vi er.

Technogyms internationella Let’s Move For A Better World-kampanj uppmuntrar gym runt om i världen att bekämpa övervikt hos barn och ungdomar. Samtidigt motiverar och inspirerar de sina medlemmar till en en hälsosammare livsstil.

Kontakta oss
Marko Fjällstedt

Marko Fjällstedt

Sales Manager

+46 (0)709 71 21 78

ANMÄL DIG TILL LET`S MOVE

Problem

Fetma fortsätter att öka

Människor är gjorda för att röra sig, men bl.a. på grund av teknikutvecklingen, hotas den aktiva livsstilen. Vi lever en allt mer stillasittande livsstil som tyvärr ökar varje år och hotar vår hälsa allvarligt på global nivå.

En livsstil som tar ut sin rätt

Fetma är farligt på grund av de många medicinska problem den kan orsaka, inklusive högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar och typ 2-diabetes, för att bara nämna några. Den stadiga ökningen av fetma i utvecklade länder orsakar nu fler dödsfall årligen än undernäring och blir alltmer en social och ekonomisk epidemi.

ANMÄL DIG TILL LET`S MOVE

Kampanj

Kontakta oss
Sebastian Östman

Sebastian Östman

Digital Solution Specialist

+46 (0) 707 71 22 07

Donera dina MOVES

Stöd kampen mot en stillasittande livsstil genom att gå med i den största sociala rörelsekampanjen inom träningsindustrin. Engagera dina medlemmar och deras nära och kära för att skapa en hälsosammare värld.

Informera.
Genom att tillhandahålla fakta på effekterna av fysisk inaktivitet kan gymägare, organisationer och företag engagera sina medlemmar och sin community.

Inspirera.
För att motivera människor att omfamna en mer aktiv livsstil, bjud in dina medlemmar, deras vänner och familj och varför inte alla andra i ditt närområde att träna på din anläggning.

Väx.
Som ett resultat kommer du att bli en Wellness Hub för din community och hjälpa till att öka antalet aktiva människor i ditt område.

Pris.
Tillsammans med stöd från medlemmar, gymägare, organisationer och företag kan Technogym donera träningsutrustning till skolor och lokala välgörenhetsorganisationer över hela världen.

Uppdrag

Göra skillnad

Genom att delta i kampanjen “Let´s Move For a Better World”, kan du donera den fysiska aktiviteten du har utfört till en god sak. Denna kampanj ger alla samma chans och möjlighet att bidra, oavsett ålder, könsidentitet eller fysisk förmåga. För att göra detta skapade Technogym MOVEs, ett nytt sätt att mäta rörelse.

ANMÄL DIG TILL LET`S MOVE

fördelar

Attrahera & behåll

Från feedback som mottagits under de senaste 6 utgåvorna av LMFBW, vet vi att deltagande anläggningar registrerar en genomsnittlig ökning av medlemsförsäljningen och 26% ökning av besök till sin anläggning. Relationerna mellan gym, tränare och medlemmar förbättras också avsevärt under kampanjen.

Hur det fungerar

Samla MOVEs

Tack vare varje anläggnings deltagande och deras engagemang i att nå resultat genom att samla MOVEs,  kan Technogym donera produkter och lösningar till många skolor runt om i världen.

ANMÄL DIG TILL LET`S MOVE

Tävlingsregler

Träningscentrets totala insamlade MOVES (all träning registrerad under kampanjperioden via Mywellness) sammanfattas på ett globalt topplista:

  • 10 000 000 MOVEs ger ett pris där centret får ett produktpaket “large” från Technogym till ett värde av 80 100 SEK.
  • 3.000.000 MOVEs ger ett pris där centrumet får ett produktpaket “medium” från Technogym till ett värde av 25 900 SEK.
  • 1 000 000 MOVEs ger ett pris där centret får ett produktpaket “small” från Technogym till ett värde av 2 600 SEK.Priset doneras av centret till en skola i det lokala samhället som arbetar för att främja aktivitet hos barn och unga.

Förutsättningar för att delta i Let`s Move For a Better World 2020

Vad kostar det att delta?

Det finns två olika paket du kan välja när du registrerar dig.

  • 100 st Let`s Move-t-shirts och ett omfattande digitalt marknadspaket –  6 000 SEK
  • 40 st Let`s Move-t-shirts och ett omfattande digitalt marknadspaket – 2 400 SEK

Tidigare utgåvor

Resultat per år

Tveka inte, hjälp oss att skapa en hälsosammare värld.

Anmäl dig genom att klicka på länken.

ANMÄL DIG TILL LET`S MOVE

Anmälan senast 1 mars 2020. Ju tidigare du anmäler dig desto större sannolikhet att det finns marknadspaket kvar att tillgå.