Referens - Träningscenter

Skapar mervärde för sina kunder genom upplevelsebaserad träning

FotoQicraft

Mentor Fitness Center i Åbo är ett högkvalitativt och fullservice gym.
Centret öppnade i januari 2019 och fokuserar på att vara en högklassig träningsanläggning som erbjuder sina kunder nya unika träningserfarenheter.

Ägarna till Mentor i Åbo vill erbjuda sina medlemmar något nytt, unikt och spännande. Inte bara de ”traditionella” passen som erbjuds på många andra gym. De bestämde sig för att för att implementera Technogyms SKILL LINE och köra pulsbevakade HIIT-klasser på ett dedikerat område

BOUTIQUE-INPIRERAD TRÄNINGSYTA OCH HIIT PASS

För att tillgodose det nya formatet valde de att avstå från en traditionell gruppcykelsal. Det nya formatet kommer att leverera enligt kundernas förväntningar på upplevelse. Hittills har kundernas feedback varit mycket positiva och många kommer tillbaka gång efter en annan för att delta. Området är boutiqueinspirerat, något som i likhet med gruppträning och HIIT-klasser, är en växande trend i branschen.
(se träningstrender i branschrapporten här)

SKILL ARENA CIRCUIT

Det dedikerade SKILL-området innehåller SKILLMILL, SKILLBIKE och SKILLROW.
De olika klasserna är kodade med svettdroppar som visar passens intensitetsnivå. Kunderna kan på så sätt enkelt välja klassen som passar bäst. Det är dock möjligt för alla att delta på alla klasser oavsett form och kunskapsnivå. Pulsbevakningssystemet och intervallformatet gör det möjligt att individuellt få ut maximalt av sin träning.

”Vi får ständigt höra att Skill Arena Circuit ger stor mångsidighet i träningen.
Den positiva återkopplingen vi får är att SKILLROW säkerställer att vi tränar hela kroppen på ett effektivt och skonsamt sätt. Att SKILLBIKE utmanar med sin förmåga att erbjuda backträning och olika rutter med känslan från utomhuscykling . Och slutligen att styrketräningen som nyttjar SKILLMILLs magnetiska motstånd gör träningen rolig och effektiv.”

Rene Valtonen – Ägare

Relaterade produkter
SKILLROW

TechnogymSKILL LINE - SKILLROW

Läs mer

ALL INCLUSIVE MEDLEMSKAP

Centret har ett medlemspris i det övre prisskiktet, men allt ingår i priset. Alla medlemmaar får tillgång till alla klasser och utbildning som centret erbjuder. Centret erbjuder även ytterligare tjänster som har blivit mer och mer populära. Till exempel kan du beställa din egen smoothie som är klar att hämta ut lagom efter passet. Det är den totala upplevelsen och mångsidigheten som klasserna erbjuder som centret är berömt för.

”Många av våra kunder uppskattar faktumet att tiden går snabbt när de tränar i Skill Arena Circuit, mycket för att övningarna ändras ofta. Den stora variationen håller motivationen på hög nivå.”

Rene Valtonen – Ägare

Relaterade produkter
SKILLMILL

TechnogymSKILL LINE - SKILLMILL

Läs mer

FORMAT OCH UPPLEVELSEBASERAD TRÄNING

Vill du veta mer om format och upplevelsebaserad träning?
Det är precis vad Technogym är och alltid har varit specialister på.

SKILL LINE-produkterna ger dig oändliga möjligheter när det gäller att erbjuda dina kunder unika upplevelser som de kommer ihåg, rekommenderar och vill återvända till. SKILL LINE är förutom konditionsutrustning, en serie produkter som ger dig allt du behöver för att komma igång med ett nytt format.

Vill du lägga till styrka till dina HIIT eller bootcampklasser?
Technogym har utvecklat SKILLTOOLS, en uppsättning träningsredskap, utvecklade och designade för att ge dig rätt förutsättningar att uppnå progression i din träning. Med SKILLTOOLS kan du träna styrka, balans och rörlighet. Utöver detta kan mycket skapas med plyboxar, kettlebells och hantlar.

Släpp dina begränsningar. Förbered dig för utmaningar. Överraska din kropp och upprepa den om och om igen!

Vill du skapa bättre träningsupplevelser för dina kunder? Kontakta oss.

Relaterade produkter
SKILLBIKE

TechnogymSKILL LINE - SKILLBIKE

Läs mer