Referens - Träningscenter

Studio Jobbsprek – ett framtidsorienterat och högteknologiskt träningscenter

FotoQicraft - Technogym

Studio Jobbsprek vinner kunder med nyskapande träningsupplevelser för hela familjen

Studio Jobbsprek i Økern Portal öppnade 2021 och är ett 2150 kvm stort träningscenter som erbjuder unika träningsupplevelser.
Deras satsning skiljer sig från andra aktörer eftersom det handlar om att tillhandahålla en skräddarsydd träningsupplevelse för hela familjen med marknadens mest innovativa träningsutrustning. Studio Jobbsprek har också en stor anläggning på Aker Brygge, som de drivit framgångsrikt i över tio år.

Hild-Elin Hjelmeland differentiera medlemskap

“Technogym kunde göra det möjligt för oss att erbjuda olika medlemskap via sin digitala plattform, där vi även kan administrera de olika medlemskapen. Dessutom erbjuder de träningsutrustning av högsta kvalitet.”

Hild-Elin Hjelmeland
Delägare, Studio Jobbsprek

 

Satsar på träning för hela familjen

– Vår hypotes är att om barnen trivs och vill komma tillbaka, så kommer även föräldrarna att återvända för att träna och hela familjen blir starkare och friskare. Nyckeln är att få barnen att tycka att det är kul att vara på Studio Jobbsprek. Det här ska vara ett gym där barnen aktiveras och tränar och inte bara ”får vänta på mamma eller pappa” – vi vill verkligen få barnen att känna sig unika hos oss.” säger Pål Hauge, delägare på Studio Jobbsprek – hämtat från en artikel publicerad av Økern Portal.

I dagens samhälle är en inaktiv livsstil en av våra största folksjukdomar och ägarna till Studio Jobbsprek hade en dröm och en vision om att skapa ett familjecenter. De såg också att något liknande alternativ saknades på marknaden, och tog därför tillfället i akt. Redan innan öppningen var 25 procent av dem som anmält sig under 18 år.

Träningsutbudet för barn består av en aktivitetspark med bl.a. en hinderbana som alla barn kan testa. Ungdomar mellan 12-17 år kan även träna Teens Circuit Training i Skill HIIT-rummet. Dessutom erbjuder de ”träning och gaming”. Här tränar man ett effektivt träningspass på 45 minuter, efter passet får man en hälsosam smoothie och sen kan man sätta sig och gamea med andra.

”Alla erbjudanden vi har för barn har blivit väldigt populära, och det är ett bra sätt att få hela familjen aktiv samtidigt. Föräldrarna tränar medan barnen tränar. feedbacken är uteslutande positiv.” säger Hild-Elin Hjelmeland, delägare och platschef.

Teens Circuit Training är mycket populärt i åldersgruppen 12-17 år. Här tränar de cirkelträning i ett separat SKILL HIIT-rum med den allra senaste träningsutrustningen från Technogym. Bilden är lånad från Studio Jobbspreks hemsida.

Framgångsrikt att erbjuda olika träningsmöjligheter och klasser i olika medlemskap

På Studio Jobbsprek kan du köpa olika medlemskap och välja olika paket, beroende på vilken typ av träning du vill ha. Det är möjligt att tex lägga till löpklasser i Skillrun , Skill HIIT-klasser, Biocircuit, yoga och dans och/eller kombinera med de olika erbjudanden de har för barn och ungdomar.

Biocircuit – ett populärt koncept som når en bred målgrupp

Satsningen på cirkelträningen Biocircuit har varit framgångsrik och medlemskapet där detta ingår är ett av de mest sålda. Hild-Elin, platschef på Studio Jobbsprek berättar att de valde att investera i Biocircuit eftersom det är ett fantastiskt träningsalternativ för de som har ont om tid.

Biocircuit är en cirkel som består av styrke- och konditionsutrustning som automatiskt anpassar sig med rätt inställningar, ROM (range of motion) och motstånd.

Cirkelträningen i Biocircuit ger ett effektivt träningspass för hela kroppen på bara 30 minuter. Som träningsform passar den  lika bra för nybörjare som för de mer träningsvana. Vi ser också att det är väldigt populärt träningspass att köra på lunchen för de företagskunder vi har, berättar Hild-Elin.

Hild-Elin Hjelmeland Biocircuit

“Våra medlemmar tycker att Biocircuit är tidseffektivt och lätt att använda. De känner sig trygga och väl omhändertagna i cirkeln. Dessutom får de träningsresultat på både styrka och kondition.”

Hild-Elin Hjelmeland
Delägare, Studio Jobbsprek

Technogym står för hög kvalitet

Studio Jobbsprek erbjuder så mycket mer än ett vanligt träningspass. I de snygga lokalerna har inget lämnats åt slumpen. Inredning och materialval har noga valts ut för att skapa en plats där människor vill  spendera tid. Hild-Elin berättar att de vill skapa en wow-känsla i sina lokaler och erbjuda skräddarsydda träningsupplevelser med marknadens senaste och mest innovativa träningsutrustning.

För att matcha resten av den noggrant utvalda inredningen, och den höga kvaliteten på träningscentret, var Technogym ett naturligt val. De över 2000 kvadratmeterna är fyllda med den absolut senaste träningsutrustningen från Technogym. Förutom de olika Technogym-formaten hittar du bl.a. Excite Live,  styrketräningsmaskiner från Selection och friviktsmaskiner och rack från Pure.

 

Vill  du veta mer om hur du kan skapa fantastiska träningsupplevelser för dina medlemmar?

Vi på Qicraft har som mål att säkerställa att våra kunder når framgång med investeringar de gör inom hälsa och välmående. Vi skräddarsyr lösningar oavsett storlek och budget. Via Qicraft Finance kan vi dessutom erbjuda dig finansieringslösningar.  Vill du läsa mer om våra innovativa gruppträningsformat kan du göra det här. Kontakta oss gärna för att prata om vad vi kan skapa tillsammans.

Relaterade produkter

Technogym

Läs mer
Relaterade produkter
SKILLRUN

TechnogymSKILL LINE - SKILLRUN

Läs mer
Relaterade produkter
Shoulder Press

TechnogymSelection 700 - Shoulder Press

Läs mer