Technogym Format / Gruppträning

Technogym Format / Gruppträning

Kontakta oss

Gruppträningsformaten som engagerar och motiverar

För att engagera befintliga medlemmar och locka nya till gymmet måste du veta vilken typ av träningsupplevelser medlemmarna vill ha. Vill du motivera dina medlemmar och få dem att längta till nästa träningspass?

Med Technogyms olika format kan du skräddarsy träningsupplevelser som överträffar dina medlemmars förväntningar, och dessutom göra gruppträningen attraktiv för fler.

Läs mer om de olika Technogym-formaten genom att klicka på bilden.

Vad är Technogym -format?

Technogym-format kombinerar träningsprodukter i världsklass med avancerad digital teknik. Format är Technogyms koncept för fördesignade gruppträningsklasser. När du använder träningsutrustning i kombination med digital teknik säkerställer Technogym-format att du kan erbjuda dina medlemmar unika träningsupplevelser som engagerar och motiverar. Formaten är licensierade och erbjuder färdiga träningsprogram som följer med träningsutrustningen. 

Besök vårt virtuella showroom där du kan utforska alla olika format i en virtuell värld.
 
Läs hur Malkars Träningscenter har lyckats med att implementera Skillrow -formatet.


Felix Loftenius Skillbike Classes – Malkars – Referenser och bygga community

“Skill Challenge-klasserna ökar i populäritet, deltagarna blir helt hooked och går flera gånger i veckan för att få sitt “cykel-fix”. De berättar i sin tur för familj och vänner, som i sin tur också blir frälsta. På så sätt har vi sakta men säkert byggt ett starkt community.”

Felix Loftenius
Inspiratör (tränare) på Malkars
Läs mer

                
technogym-format-grupptrning-qicraft-sweden