Referens - Företag

UNITY – ett unikt koncept med boende och arbete under samma tak

FotoUNITY

Kontakta oss
My Allberg

My Allberg

Corporate Health Specialist

+46 736 14 56 00

Fullt utrustade studiolägenheter, coworking, träning och community. Allt under ett tak.

I ett samhälle där människors livsstil, behov och förväntningar förändras i allt snabbare takt behövs smartare, flexiblare lösningar. Som svar på detta har UNITY lanserat Nordens första micro living-koncept där boende förenas med arbete i ett inspirerande community av likasinnade. UNITY vill omdefiniera vårt sätt att leva och skapa ett unikt koncept där man kan leva och arbeta under ett och samma tak.

UNITY kommer inom kort, förutom i Sverige, att finns i både Finland och Danmark.

Bo och arbeta i gemenskap med likasinnade

Med högklassig funktionalitet, unik design och tillgång till husets alla faciliteter ser UNITY till att du känner dig välkommen in i gemenskapen. Med unika, hållbara material och exklusiv inredning, har brittiska designstudion Tom Dixon omtolkat industriell design med minimalistisk, modern elegans. Hela UNITYS interiör genomsyras av företagets nordiska DNA och ger en unik kombination av skandinavisk designtradition och Tom Dixons internationellt erkända design.

För att få veta mer om UNITY har vi pratat med UNITYS marknads- och kommunikationschef Olivia Vestergaard:

Vad är det du får när du bli medlem i UNITY?
-Med UNITY får du smarta studiolägenheter fullt möblerade, servade och med flexibla tidsperioder. Du kan stanna så länge du önskar, en dag, en månad eller längre. Dessutom ingår flexibla samarbetsutrymmen med allt du behöver för att få dina arbeten och projekt gjorda. Inredningen är viktig för oss och för att garantera en förstklassig designupplevelse har vi valt att samarbete med Tom Dixons designstudio. Dessutom har vi ett hållbarhetstänk i allt vi gör. Från planering av kommande orter, genom hela byggprocessen och ända fram till dagen då vi välkomnar våra första gäster och vänner, har våra högt satta hållbarhetsmål stått i fokus. 

Varför valde UNITY att satsa på ett gym? Och varför valde ni Technogym?
På UNITY ser vi träning som en del av din dagliga rutin. Vi vill stödja en hälsosam livsstil och leverera bekvämlighet för våra kunder. Det är därför du alltid hittar ett gym på våra UNITY-platser. Och inte vilket gym som helst. Vi ville att våra gym skulle vara lite extra. En plats där du vill tillbringa tid och ha de bästa faciliteterna för att få ditt träningspass gjort.

Vi valde Technogym som partner på grund av deras höga kvalitet på produkter samt deras miljöcertifiering och produktion i Europa som går hand i hand med våra hållbarhetsmål. Genom att välja Technogym som partner säkerställer vi helt enkelt den bästa utrustningen för ett 360-träningspass.

Hur har gymmet tagits emot av hyresgästerna?
Våra hyresgäster uppskattar flexibiliteten och bekvämligheten av att ha allt de behöver under ett och samma tak. Genom att ha fri tillgång till ett högkvalitativt gym, på samma plats där de bor och arbetar, är träningspasset enkelt att få till. De använder det precis som det passar deras individuella kalender. På morgonen, mellan mötena, för att få upp pulsen och få mer energi en dag det behövs eller sent på eftermiddagen.

UNITY har valt träningsutrustning som ska passa både nybörjare, vana motionärer och atleter. Dessutom var det viktigt att kunna erbjuda ett stort utbud funktionell träning men ändå hålla träningsytan luftig för att ge en trygg och exklusiv känsla. Gymmet består bl.a. av konditionsmaskiner från Excite Live, styrketräningsmaskiner från Selection 700 , SkillRow, SkillBike, Half rack m.m.

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att bli mer aktivt? Kontakta oss gärna.