Exklusiva träningscenter

En träningsupplevelse utöver det vanliga

Ett exklusivt träningscenter är ett träningscenter som sticker ut och erbjuder något som överträffar det kunderna förväntar sig. Här har man tänkt på helheten och kvalitet är genomgående i alla led, från utbud och utrustning till lokaler och service. Vi hjälper dig gärna att med alla delar för att skapa ett träningscenter utöver det vanliga:

Träningsutrustning

Vi erbjuder träningsutrustning från Technogym, som är  av absolut högsta kvalitet. 

Upplevelse

Vi hjälper dig skapa unika träningsutrymmen som sticker ut från mängden.

Gruppträning

Träningsformaten som engagerar och gör att dina medlemmar längtar efter nästa pass.

Helhet

Vi hjälper dig ta ditt träningscenter till nästa nivå, där digitaliseringen är en självklar del av konceptet. 

Technogym formats - gruppträning som engagerar

Vad är Technogym formats?

 

Technogym-format kombinerar träningsprodukter i världsklass med avancerad digital teknik. Format är Technogyms koncept för fördesignade gruppträningsklasser. När du använder träningsutrustning i kombination med digital teknik säkerställer Technogym-format att du kan erbjuda dina medlemmar unika träningsupplevelser som engagerar och motiverar.

 

Formaten är licensierade och erbjuder färdiga träningsprogram som följer med träningsutrustningen. Besök vårt virtuella showroom där du kan utforska alla olika format i en virtuell värld.

Låt dig inspireras

Technogym har installerat exklusiva träningscenter över hela världen. 

Passande produktserier

Biostrength

Technogyms senaste styrketräningsserie. Med artificiell intelligens anpassas träningsprogrammen efter varje användare och resultaten av träningen kan ökas med upp till 30%.

Skill Line

Skill Line från Technogym är träningsmaskiner skapade för prestation. Skill line består av olika löpband, roddmaskin och träningscykel. Produkterna är framtagna i samarbete med toppidrottare och OS-idrottare.

Excite Live

Technogym Excite Live gör träningen roligare och inspirerande för alla oavsett ålder och träningsnivå med massor av tränings -och underhållningsalternativ.

 

Våra referensprojekt

Läs vad våra kunder säger om oss

Varför välja Qicraft

Idé & Plan

Vi hjälper dig att skapa ett attraktiv och motiverande friskvårdserbjudande utifrån dina förutsättningar.

Kvalitet

Technogym erbjuder lättanvända produkter av hög kvalitet. Innovativ digital teknik ger användaren en unik träningsupplevelse.

Hållbarhet

Technogym bygger på respekt för människor, miljö och mångfald. Technogyms produkter är utvecklade med hälsosamma, förnybara och säkra råvaror.

Livscykel

Som en del av vår hållbara helhetssyn tar vi hand om hela livscykeln för dina produkter.

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna

Med Qicraft-Technogym som partner levererar vi unika träningscenter med den allra bästa utrustningen och de häftigaste träningsupplevelserna för slutanvändarna. Vi är otroligt stolta över slutprodukten som skapades genom ett unikt samarbete.

  • Tom Erik Oxholm
  • Ägare Family Sports Club Akropolis 

Lär känna Technogym

Technogym, är världsledande inom design och produktion av hållbar träningsutrustning och tillhörande träningslösningar av hög kvalitet.

Technogym står själva för forskning, utveckling, testning och produktion av sina produkter, från Technogym Village, i Wellness Valley i Italien.

 

Läs mer om varför du ska välja Technogym.

trningscenter-premium-qicraft-sweden