Artikel

Qicraft inleder samarbete med ROSS Arkitektur & Design

Kontakta oss

Många svenskar upplever idag att tiden är knapp mellan arbete, familjeliv och träning. Detta samtidigt som det blir viktigare att leva hälsosamt.

Därför efterfrågar allt fler träning på hemmaplan för att ta vara på tiden mellan arbete och familjeliv utan att förlora tid för träning och hälsa.

Qicraft Technogym har under många år designat exklusiva hemmagym över hela landet. Vår mission och ledstjärnan i allt vi gör är ”Activating People”. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att skapa lönsamma affärer genom sin investering och leverera de bästa resultaten inom hälsa och välbefinnande. Namnet Qicraft återspeglar marknaden vi är verksamma på och de ambitioner vi har. Qi står för energi och rörelse, Craft står för kvalitet och kompetens.

Vi är därför stolta och glada över att presentera samarbetet med Ross Arkitektur & Design.

Ross Arkitektur & Design är en väletablerad arkitektbyrå som skapar exklusiva, klimatsmarta, sunda och intressanta byggnader anpassade till kundens önskemål.

Ross mission och passion går helt i linje med Qicrafts mission och passion och därför har Ross från första samtal känts som en naturlig och självklar samarbetspartner. Qicraft ser framemot att tillsammans med Ross kompentens för att designa exklusiva byggnader kunna bidra till samhällshälsan och skapa träningsytor nära tillhands som ska kunna användas av hela hushållet.

Ross passion är att skapa egen, unik och exklusiv design som erbjuder sina beställare dynamiska och energigivande livsmiljöer av bestående kvalité och skönhet. Något som förgyller livet med välbefinnande och hälsa. Varje dag. För alltid.
Det var därför naturligt att välja Qicraft som partner då deras filosofi och produkter har samma mål som Ross. Tillsammans blir vi starkare och våra gemensamma kunder ännu lyckligare!

Pål Ross, arkitekt & grundare, Ross Arkitektur & design

 

Tillsammans vill vi kunna erbjuda våra gemensamma kunder inspirerande och hälsosamma utrymmen i hemmet.
Vi ser framemot detta samarbete och gläder oss åt att vara en del av Ross-familjen samtidigt som vi med öppna armar välkomnar Ross in i Qicraft-familjen.