Nyhet

Superior Results Faster

TextCaroline Wallander

Kontakta oss

Nå ditt träningmål snabbare

Alla har vi olika mål med vår träning, vissa vill bli starkare, andra vill kunna springa snabbare, hoppa högre eller bara få mer energi till vardagen. Oavsätt varför du tränar vill vi hjälpa dig nå dina träningmål snabbare.

Technogym erbjuder företag och privatpersoner världens mest kompletta utbud av träningsutrustning. Allt från gymutrustning, så som konditions-och styrketräningsmaskiner till funktionell träning och olika gruppträningskoncept.

Varför ska du välja Technogym?

  • Kvalitet i världsklass.  Technogyms-produkter är ett resultat av decennier av erfarenhet. Många produkter har tagits fram i nära samarbete med idrottare och tränare på allra högsta nivå. Dessutom kan Technogym stoltsera med att blivit utvald som officiell leverantör till de sex senaste olympiska spelen. Väljer du en Technogym -produkter kan du vara säker på att du tränar på utrustning av högsta kvalitet, precis som en elitidrottare.
  • Avancerad digital teknik. Technogym vill erbjuda en ännu bättre träningsupplevelse. Med plattformen Technogym LIVE erbjuds du en helt ny träningsvärld. Technogym Live erbjuder tränarledda pass, gruppklasser, virtuell utomhusträning, träningsrutiner, övningar och ren underhållning, allt baserat på vad som motiverar dig.
    Som privat person kan du ladda ner Technogym-app. Technogym-appen ger dig ett brett utbud av on-demand träningsvideos, en egen virtuell personlig tränare  och skräddarsydda träningsprogram som passar just dig och dina behov.
  • Fantastisk användarvänlighet. Det ska vara enkelt att träna. Användarvänligheten på produkterna är otroligt hög och många gånger behöver du bara trycka på en knapp för att vara igång med din träning.
  • Innovativ italiensk design. Utrustningen från Technogym håller hög internationell design och passar in i vilken miljö som helst. Den exklusiva produktlinjen Personal Line är tex. resultatet av ett samarbete mellan Technogym och den kända arkitekten och designern Antonio Citterio. Han har tidigare bl.a. arbetat med det välkända varumärkena Hermés och Vitra möbler.

Produkterna är utformade och designade för alla typer av användare, från nybörjare till proffs. Här är några av de mest populära produkterna:

Med träningscykeln Technogym BIKE och roddmaskinen SKILLROW kan användare till exempel finslipa sin cykel- och roddträning.

Relaterade produkter
Technogym Bike träningscykel

TechnogymTechnogym Bike träningscykel

Läs mer
Relaterade produkter
SKILLROW

TechnogymSKILL LINE - SKILLROW

Läs mer

Om målet är att gå ner i vikt, eller helt enkelt hålla sig i form, erbjuder Technogym flera olika löpband, till exempel MYRUN. Det är det tystaste löpbandet på marknaden och har den största löpytan i förhållande till storlek. MYRUN har vunnit flera ”bäst i test” och Red Dot design awards. Nu har den även uppgraderats med en separat app där du bl.a. kan träna med skickliga löpinstruktörer.

 

Träningsmaskinen UNICA har tack vare sin design blivit en modern klassiker som många drömmer om att ha hemma, på kontoret eller i sommarstugan. UNICA är en multifunktionell träningsmaskin för ditt hem, byggd med samma material och tolerans som professionell gymutrustning.

Tack vare det ett omfattande utbud av produkter och lösningar kan Technogym hjälpa människor att uppnå sina träningmål, snabbare och på ett roligare sätt!