News

CLIMB EXCITE® – Kliv bortom dina egna gränser

Technogym – den marknadsledande tillverkaren av design- och teknologidriven träningsutrustning presenterar CLIMB EXCITE®. Den nya produkten i Excite-serien förändrar trappträning och gör det så enkelt att även nybörjare kommer att älska det och är så utmanande att avancerade användare kommer uppleva en utmaning utöver det vanliga.

Technogym CLIMB_group

EFTERLÄNGTAD

Tack vare sin välkomnande design, användarvänlighet och effektivitet räknar vi med att CLIMB EXCITE® snabbt kommer bli en av de mest efterfrågade och använda cardio-produkterna på gymmen. Det som gör produkten särskilt unik är SPLIT STEP-teknologin som ger enkel access till maskinen för användare av alla längder, det specialutformade tåskyddet (för att undvika klämning) samt en bred variation av träningsmöjligheter.

Technogym_Climb_Excite_08

MER UTRYMME ÅT ANNAT

Climb är den mest yteffektiva trappmaskinen på marknaden idag, med den lägsta höjden (189 cm) samt är den maskin som kräver minst golvyta (1 m²). Detta ger ett smart utnyttjande av träningsytan och frigör utrymme för annan utrustning och andra tränande.

Technogym_Climb_Excite_07

FÄRDIGA HÖGEFFEKTIVA TRÄNINGSPASS

Climb levereras med färdiga high intensity-träningspass specialdesignade av Technogym; “Body Buster”, “B-Side” och “Sweat it out” är målinriktade träningsupplägg som innehåller en variation av övningar för att forma underkroppen, stärka uthålligheten och förbättra konditionen.

Display

UPPKOPPLAD TRÄNING

I linje med övriga produkter i Excite-serien sparas all genomförd träning på utrustningen automatiskt till användarens personliga mywellness® Cloud-konto och visas via UNITY™ 3.0-skärmen eller valfri bärbar enhet.

Technogym_Climb_Excite_06

TRE VERSIONER

CLIMB EXCITE® finns tillgänglig för beställning i tre olika utföranden:

UNITY™: Upplev högintensiva träningspass och virtuella upplevelser på nya UNITY™ 3.0. Gränssnittet som ger operatören tillgång till ett obegränsat antal Android-kompatibla appar. Användaren kopplar upp sig mot maskinen via Wi-Fi eller Bluetooth och sparar sin träningsstatistik på sitt personliga mywellness® Cloud-konto.

TV: Ger användaren möjligheten att titta på tv, lyssna på radio eller streama musik från sin mobila enhet via Bluetooth. Användaren kopplar upp sig mot maskinen via Wi-Fi eller Bluetooth och sparar sin träningsstatistik på sitt personliga mywellness® Cloud-konto.

LED: Är utrustad med en snygg och tydlig LED-skärm som tillåter användaren att fokusera helt på träningen. Via QR-kod eller NFC-tagg kan användaren koppla upp sig mot maskinen och ta del av instruktionsvideos samt spara sin träningsstatistik på sitt personliga mywellness® Cloud-konto.

Technogym_Climb_Excite_02

Vill du veta mer? Läs mer på produktsidan eller kontakta gärna vår försäljningsavdelning:

Telefon: 08 441 87 80, eller info@qicraft.se