Referens - Träningscenter

Första Skillrow-studion i Finland

FotoQICRAFT FINLAND

Idag tävlar gym om människors fritid och måste därför erbjuda sina medlemmar spännande och ”beroendeframkallande” upplevelser

Fit Varkaus är ett gym i Finland som har lyckats bra med sitt nya gruppträningsformat och studio i studion (shop in shop lösning). De investerade nyligen i en Skillrow-studio, där de kör både tränarledda och virtuella klasser. Engagemangsnivån hos befintliga kunder har ökat, samtidigt som de har lyckats locka nya medlemmar tack vare satsningen.

Förutom de tränarledda klasserna, är studion tillgänglig för kunderna dygnet runt. På detta sätt kan kunder dra nytta av befintliga övningar och utmaningar i Skillrow-appen. För att skapa en attraktiv atmosfär har de också investerat i bra belysning, design, storbildsskärm och ljud. Grundaren, Katja Kaila, ser nyheten som något som ska engagera och motivera kunderna, samtidigt som investeringen också har gjorts för att förbättra kundlojaliteten och locka nya kunder.

Relaterade produkter
SKILLROW

TechnogymSKILL LINE - SKILLROW

Läs mer

Fit Varkaus har utvecklat ett antal olika klasskoncept, här kan alla hitta sin egna favorit.

De olika SKILLROW-klasserna körs nästan varje dag, 7 timmar i veckan:

  • Warmup – grundläggande uppvärmningsrutin, idealisk som uppvärmning före styrketräning eller hårdare gruppträning
  • Challenge – en mycket utmanande klass med fokus på fart och i äkta HIIT-stil
  • Speed – en intervallklass med korta intervaller och hög intensitet
  • Power med watt – fokusera på att generera kraft genom att använda dina ben och magnetisk motstånd som en effektivt extra utmaning.
  • Stamina – en grundläggande uthållighetsklass, också lämplig för nybörjare
  • Race – en guidad roddtävling där deltagarna utmanar sig själva och tävlar både med och mot andra

Nu när vi kan erbjuda våra kunder nya upplevelser, behåller de både intresset och motivationen. Vi är glada över att vara de första att lansera detta unika koncept i Finland.

Katja Kaila