Intility skapar framtidens arbetsplats med hjälp av Technogym

Framtidens arbetsplats erbjuder högkvalitativa träningsmöjligheter

En arbetsplats som främjar välmående och inspiration är alltmer avgörande för företag som vill engagera sin personal och attrahera nya talanger. IT-företaget Intility har tagit ett ambitiöst steg mot att skapa en arbetsplats där hälsa och välbefinnande är i fokus. Som en del av denna satsning har de implementerat ett toppmodernt gym utrustat med träningsutrustning från Technogym. 

Kvalitet, teknologi och innovation integreras i företagsgymmet 

Visionen om ett gym på arbetsplatsen växte fram ur en strävan att forma en arbetsmiljö där medarbetarna ser fram emot att vara. För att locka medarbetare att välja företagets gym framför externa träningscenter insåg de vikten av att erbjuda en upplevelse utöver det vanliga. Utöver högkvalitativa maskiner har Intility även satsat på teknologi och utnyttjar flera av Technogyms innovativa digitala lösningar. Här finns bland annat dedikerade löp- och spinningzoner där digitala gruppträningspass hålls flera gånger i veckan. Dessa pass är schemalagda och mycket uppskattade av personalen. Medarbetarna har tillgång till Technogyms träningsapp Mywellness, som används både för att boka pass och för att följa sin träningsutveckling. 

Företagsgymmet uppmuntrar fler till rörelse 

  • Intility insåg tidigt att engagerade och välmående medarbetare presterar bättre även på arbetsplatsen. De har länge erbjudit löpgrupper, men ville nu utöka utbudet av träningsmöjligheter för att göra aktivitet mer tillgängligt för alla. Ett dedikerat wellness-område med duschar och handduksservice hjälper till att underlätta för träning. Av Intilitys över 550 anställda sitter nästa 500 av dem på huvudkontoret i Oslo. Av dem är 350 personer inne på kontoret varje dag, och imponerande 180 av dem nyttjar träningsrummet regelbundet. I genomsnitt besöker över 30 personer företagsgymmet dagligen, vilket tydligt visar dess popularitet bland medarbetarna. 

Styrketräning

Träningscyklar

 

Crosstrainers

Löpband

En populär mötesplats och en konkurrensfördel i rekryteringen

Intility erfar att det stilrena företagsgymmet inte bara innebär hälsofördelar utan främjar även sammanhållningen. Utöver att gymmet är utrustat med toppkvalitativ träningsutrustning, har det designats med en estetik som liknar den på ett femstjärnigt hotell. Detta har höjt trivseln och gjort det till en central mötesplats för de anställda. Företagsgymmet har blivit en avgörande faktor för att göra Intility till en attraktiv arbetsplats och marknadsförs aktivt under rekryteringsprocesserna. 

 

 

Intilitys investering i att skapa en tilltalande arbetsmiljö är ett tydligt bevis på deras engagemang för att skapa en arbetsplats där de trivs att vara. Denna satsning förbättrar inte bara välmåendet och prestationerna utan ger även Intility en unik fördel när det gäller att attrahera och behålla talanger, och befäster deras position som ledare inom IT-sektorn.

Låt oss hjälpa dig med ditt företagsgym

Skicka oss ett meddelande via formuläret nedan och berätta om ditt projekt. Våra konsulter kommer att kontakta dig så snart som möjligt för att hjälpa dig med ert företagsgym.

Läs om fler av våra referenscase

 

AC Logistics

Företagsgymmet är en hälsofrämjande tidsbesparing

 

Naava

Motion och natur skapar välbefinnande

 

Unity

Ett unikt koncept som satsar på helheten

 

KG Knutsson

Medarbetarnas hälsa är en framgångsfaktor

intility-skapar-framtidens-arbetsplats-qicraft-sweden